Za nju je vreme stalo! Bivša pevačica grupe "Luna" pojavila se nakon mnogo godina - evo kako sada izgleda

- Samo se nisam pojavljivala u javnosti jer sam smatrala da nemam dovoljno dobar razlog - rekla je ona

  • 5
Maja Marković Maja Marković, Printskrin: Youtube/Grupa Luna

Bivša pevačica grupe Luna, Maja Marković početkom dvehiljaditih nestala je sa scene uprkos vellikoj popularnosti koju je imala. Ona se sada pojavila u jednoj emisiji i oduševiva izgledaom ali i glasom koji je njen zaštitni znak.

- Uzbuđena sam na toliko nivoa što sam danas u ovoj emisiji, kod mog prijatelja Boška s kojim se dugo nisam videla - kazala je Maja gledaocima.

- Sećam se kako smo se upoznali. Bila je to 1997. godina. Nosila sam neki šeširić, prišao si mi i pitao me: Kakvo se to lepo lice krije ispod šešira? - kazala je Maja Bošku Jakovljeviću s prepoznatljivim osmehom.

Kako je kazala, nikada nije prestala da peva.

- Samo se nisam pojavljivala u javnosti jer sam smatrala da nemam dovoljno dobar razlog. To danas nije praksa, ali ja tako mislim da treba. Sa suprugom Ludvigom od 2010. godine pevam na prekookeanskim i rečnim kruzerima, on je moj privatni pijanista - rekla je Maja, koja je nekad bila u grupi "Luna".

- Pre pandemije smo na kruzerima provodili od tri do šest meseci i ostvarila sam svoj mladalački san da obiđem svet. Najviše smo bili na kruzerima koji plove Dunavom.

Maja kaže da je za njen muzički ego to veoma značajno iskustvo.

- Ja sam imala neobičan put. Od početka sam se našla na velikoj sceni, na koncertima. Zbog toga je bilo važno da se okušam i na maloj sceni i pevam za one koji nisu došli baš mene da slušaju. Uživamo i Ludvig i ja u tome. Sećam se da su me pitali krajem devedesetih, kada sam najviše radila i bila mnogo umorna, koja mi je najveća želja. I odgovorila sam tada: Da odmaram i putujem šest meseci. I eto, želja mi se ispunila. Obišla sam ceo svet radeći posao koji najviše volim - rekla je Maja Marković na K1.

Majin suprug Siniša Sretković Ludvig kazao je da ih putnici na kruzerima često pitaju odakle su i koliko su albuma snimili, jer su oduševljeni Majinim glasom.

- Za takvu vrstu angažmana moraš biti veliki profesionalac i veoma disciplinovan. To ume da se kosi sa onim umetničkim u nama, ali mislim da nam je lakše jer smo zajedno, u paru - kazali su Maja i Ludvig.

Za koji dan, 14. februara, nastupiće u jednom poznatom zlatiborskom hotelu.

- Biće to veče u čast vina i ljubavi, intimno, nepretenciozno. Pevaću najlepše domaće pesme i od tog trenutka više neću stati - najavila je Maja Marković u emisiji "Kec na jedanaest".

- Biće novih pesama i novih saradnji, ali nastavićemo da pevamo i na kruzerima, jer to mnogo volimo da radimo. Biće svega. Ide gas i ne staje od 14. februara.

Maja je u emisiji otpevala jednu od njenih najlepši pesama "Tvoja će ruka moju da vodi" ("Naša ljubav"), koju je na Budvanskom festivalu otpevala daleke 1997. godine kada je imala samo 18 godina.

Kako Maja danas izgleda, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    10. februar 2022 | 11:05

    Izgleda kao Milion DolaraNije kao neke pevacice,napumpane ,nemaju pojma o pevanju,samo da im nije eletronike i prodavanja tela bile bi gladne À mozda i ne ima dosta njih sponsora.

  • Рус

    10. februar 2022 | 11:23

    Ma vrh zena vrh pevač..

  • Niko

    10. februar 2022 | 14:24

    Ovo je primer kako pevacica treba da se ponasa, na zemlji, pristojna, skromna i u biti realna, a o ovakvom pevanju se ne komentarise, vec uziva, svaka ti cast Majo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA