Otkrivena istina o selidbi Veljka i Bogdane iz Cecine vile - evo gde su odlučili da žive

Bogdana i Veljko ni u jednom trenutku nisu razmišljali o opciji kupovine stana

  • 9
Veljko Bogdana Ražnatović manastir Mileševa Foto: Instagram/serbianacevr

Nedavno je odjeknula vest da se Veljko Ražnatović i Bogdana sele iz porodične vile u Ljutice Bogdana u novi stan koji planiraju da kupe. Međutim, ovu informaciju demantovala je porodica Ražnatović.

Naime, Bogdana i Veljko ni u jednom trenutku nisu razmišljali o opciji kupovine stana, već je njihova odluka da žive u porodičnom domu u Ljutice Bogdana.

Bogdana i Veljko Ražnatović po rođenju sina Željka, svoj su život potpuno skockali u porodičnoj kući u Titelu, koju je Bogdana nakon udaje dobila u miraz. Ceca im je pomogla u opremanju doma, ali je odluka Bogdane i Veljka Ražnatovića o životu daleko od očiju javnosti brzo dobila nešto drugačiji tok.

Naime, iako se javno ne eksponiraju i život u Titelu im je neizmerno prijao, Veljko je potpisao ugovor sa "Crvenom zvezdom", a Željko bi uskoro trebalo da pođe u vrtić, tako da je par odlučio da je trenutak da se vrate pod okrilje Cecinog doma.

Od ove odluke mladog para prošlo je svega nekoliko meseci. Ceca je bila oduševljena što njen unuk trčkara po kući i svuda se čuje smeh jer je porodica ponovo na okupu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA