≫ 

Sloba na dan venčanja sa Jelenom podelio sliku koja cepa dušu

Radanović je podelio staru uspomenu uz samo jednu reč koja boli

  • 7
Slobodan Sloba Radanović ulazak u manastir Dubnica Foto: Nikola Anđić

Pevač Sloba Radanović i njegova dugogodišnja partnerka Jelena Đuričanin venčali su se danas, 14. januara, na Dan zaljubljenih.

Sloba na dan venčanja nije bio aktivan na društvenoj mreži Instagram, te svoje pratioce iz minuta u minut nije obaveštavao o detaljima svadbe i veselja, ali se u jednom trenutku oglasio.

Radanović je objavio staru fotografiju na kojoj su on i Jelena pozirali sa njegovim ocem Dušanom Radanovićem, koji je preminuo 31. janura 2020. godine.

- Nedostajes - napisao je Sloba uz uspomenu koja kida srce.

Podsetimo, svadbi je prisustvovala Slobina majka Draginja Radanović, koja je istakla da jedva čeka da dobije unuke od sina i snajke.

- Srećna sam plakala sam, jedva čekam unuke. Prezadovoljna sam mladom. Zna da kuva, sve zna - rekla je Draginja za Telegraf Jetset.

Sloba i Jelna su se venčali u Manastiru Dubnica na Zlataru koji je izgrađen u petnaestom veku. Venčanju su, osim kumova i najbliže rodbine, prisustvovala i Jelenina deca iz prvog braka.

Video: Glavni gost na svadbi Slobe i Jelene je njen sin: Dečak je u trenutku zaplakao pa ga mama tešila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA