≫ 

Sloba i Jelena isekli svadbenu tortu: Pevač jedim gestom ljubavi raznežio sve

Oni su, kao što običaji nalažu, zajedno isekli svadbenu trotu na dva sprata, koja je bila ukrašena cvećem

  • 11
Slobodan Sloba Radanović ulazak u manastir Dubnica Sloba Radanović i Jelena Đuričanin, Foto: Nikola Anđić

Pevač Sloba Radanović i njegova dugogodišnja partnerka Jelena Đuričanin venčali su se danas, 14. januara, na Dan zaljubljenih.

Nakon venčanja u Manastiru Dubnica u mestu Božetići kod Nove Varoši, koji je posvećen Svetoj Trojici, Sloba i Jelna su se sa gostima uputili u restoran pevačevog kuma.

Oni su, kao što običaji nalažu, zajedno isekli svadbenu trotu na dva sprata, koja je bila ukrašena cvećem.

Budući da su napravili intimno venčanje kom su prisustvovali samo najbliži, u lokalu su bila prazna mesta, što se vidi na snimku, dok su malu tortu sekli sa osmehom na licu, gledajući se sa puno ljubavi.

Na snimku se jasno vidi da je Sloba Jelenu mazio po leđima, dok su sekli tortu, što je raznežilo sve.

Jelena je blistala u belom, dok je Sloba bio u crnom odelu. Oni su venčanje organizovali za najuži krug ljudi, te su ceremoniji prisustvovali članovi najuže porodice, među kojima su i Jelenini sinovi iz prvog braka, kao i najbliži prijatelji.

Podsetimo, svadbi je prisustvovala i Slobina sestra po ocu, Mirjana Alavanja, kao i njegova majka Draginja Radanović, koja je istakla da jedva čeka da dobije unuke od sina i snajke.

- Srećna sam plakala sam, jedva čekam unuke. Prezadovoljna sam mladom. Zna da kuva, sve zna - rekla je Draginja za Telegraf Jetset.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA