≫ 

Patar Grašo o tastu Tončiju Huljiću i Haninoj trudnoći: "Sada smo hrvatski Megan i Hari"

- Huljići su zadovoljni. Svi smo izuzetno srećni i zadovoljni - rekao je pevač

  • 5
Petar Grašo, Hana Huljić Foto: Nikola Tomić, Instagram/hana.huljic

Pevač Petar Grašo danas je nastupao u srpskoj prestonici, a pre nastupa otkrio da je presrećan što će uskoro postati otac i dobiti dete sa Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića.

- Još nisam postao otac, videću kada se to dogodi. Ja volim decu, sad kad dođe moje dete nadam se da ću pružiti njemu ljubav kao što su i meni pružili - rekao je Grašo i otkrio da li je dobio poklon za Dan zaljubljenih.

- Nisam dobio nikakav poklon, bio sam u hotelskoj sobi i pripremao se za nastup. Ja sam srećan iskreno, ovo je moj posao, a romantičnih večeri će biti. Ja ću sebi prirediti Dan zaljubljenih u Splitu samo neki drugi dan - rekao je pevač.

- Ja sam romantičan, ništa preterano. Treba pogoditi trenutak, postoje trenuci kada ne treba biti romantik. Trudim se da voljene ljude obradujem sitnicama. To je način na koji ja manifestiram romantiku - rekao je Petar, pa se dotakao trudnoće izabranice Hane.

- Ni nama nije jasno kakav se hajp stvorio oko svega. Svesni smo svega i naših pozicija, ali nismo hteli da postanemo "hrvatski Megan i Hari", ona i ja smo povučeni, a našli smo se u žiži jer nas konstantno love. To nije jednostavno, mediji su tu da pišu - rekao je Petar.

- Huljići su zadovoljni. Svi smo izuzetno srećni i zadovoljni. Trudimo se ne maltretirati ljude. Tonči je briljantan čovek - zaključio nam je Petar.

Video: Intervju Petar Grašo

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    15. februar 2022 | 08:32

    Ma hajde sta mu rece

  • Biljana Tutorov

    15. februar 2022 | 23:03

    🤣

  • Lili

    15. februar 2022 | 22:59

    Od 10 Zapovesti dve koje ste prekršili,/, Nepoželi ništa što je tuđe a druga ne sagrijesi bludno Isto kaže Apostel Pavle da pazimo sa kojim Materijalom gradimo, Mislim davi gradite na pijesku, Zato što nikada ničija sreća na tuđoj nesreći nije nastalai uspjela. Znači učinili ste dva velika grijeha i kada se budete crkveno vjenčali upadate u veći grijeh. Učinili ste šta dragi Bog mrzi i sada idete u njegovu kuću da taj grijeh još uvećate. To ce vam svako ko poznaje Biblijske principe reči. Danijeli želim da njene rane i prevara od vas dvoje koji ste je podmuklo prevarili brzo zaraste uz Božju pomoć. Ja vas ne sudim samo vam kažem šta Biblija kaže na takve pokvarene i podmukle stvari. Bilo bi najpametnije da ta Hana i Grašo zamole Danijelu da im oprosti šta su učinili ali opet će morati nositi posledice jel šta sijes to ćeš i žeti. I zbilja ste Hrvatski Megan i Hari jel i njihov brak je katastrofa kao sto su svi kada nemaju pravog temelja. Kada Oluja dođe sve se sruši. Jednog dana ćete se setiti ovog komentara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA