≫ 

Krstinja pokazala novi izgled nakon skidanja viška kože: "Uspešno teče oporavak"

- Jedva čekam ono što tek slijedi i biće puno iznenađenja - napisala je

  • 0
Krstinja Todorović Foto: Privatna arhiva

Pevačica "Zvezda Granda" Krstinja Todorović nedavno se podvrgla opetaciji uklanjanja viška kože nakon što je drastično smršala.

Ona je nakon izlaska iz bolnice postavila fotografiju na kojoj se vidi kako izgleda nakon operacije. Uz fotografiju je napidsala:

- Još uvijek teče oporavak , uspješno hvala dragom Bogu. Jedva čekam ono što tek slijedi i biće puno iznenađenja - napisala je.

Krstinja se prvobitno podvrgla operaciji sužavanja želuca, nakon čega je izgubila neverovatnih 88 kilograma.

Potom je usledila i operacija uklanjanja viška kože, za šta je Saša Popović izdvojio 6.000 evra, budući da joj je isto obećao nekoliko godina ranije ukoliko uspe da smrša.

Todorovićeva se operisala pre nešto više od dve nedelje, a sada se pojavila na snimanju jedne emisije, pri čemu je izgledala bolje nego ikad.

- Još uvek teče oporavak, uspešno hvala dragom Bogu. Jedva čekam ono što tek sledi i biće puno iznenađenja! - poručila je pevačica uz fotografiju na Instagramu na kojoj odlično izgleda, pa su usledile pohvale.

Video: Saša Popović održao obećanje, sve platio: Kristina na operaciji skidanja viška kože

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA