Upoznali su se pre 10 godina, a sada je Milica ispričala sve o svom odnosu sa Dušanom: "Mnogo se volimo"

- Kada su mi rekli "idemo na sastanak sa Milicom Pavlović" ja sam bio u fazonu "Vau idem da se upoznam sa Milicom Pavlović" - rekao je Dušan

  • 0

Modni fotograf Dušan Petrović nedavno je uplovio i u muzičke vode, a njegova prva pesma "Krug" za kratko vreme osvojila je simpatije publike. 

Na promociji koju je održao najveća podrška bila mu je Milica Pavlović sa kojom su ga mediji, zbog dugogodišnje saradnje, često povezivali.

Njih dvoje su se na proslavi pojavili u sličnoj odevnoj kombinaciji, a čak su i uskladili istu nijansu garderobe, pa smo ih pitali da li su se dogovarali šta će da obuku za događaj

- Nismo se dogovarali. Slučajnost - rekao je Dušan dok je Milica konstatovala:

- Bože kako deluje, kao da smo zaljubljeni.

  • Delujete zaljubljeno?

- Mi smo zaljubljeni u novu pesmu, u život - rekla je Milica, na šta se Dušan nadovezao:

- Mi se mnogo volimo.

  • Kada ste počeli da sarađujete u medijima se dosta spekulisalo o tome u kakvom ste odnosu. Dušan je tebi bio veliki oslonac, a sada si ti njemu velika podrška u ovom projektu. Kako je došlo do vaše da ne kažem ljubavi nego saradnje?

- Upoznali smo se 2012. i ja moram da priznam sada javno da kada su mi rekli "idemo na sastanak sa Milicom Pavlović" da sam bio u fazonu "Vau, idem da se upoznam sa Milicom Pavlović", tako da sam ja bio njen fan od samog početka. Ovo je već deseta godina kako radimo i kako se znamo i družimo.

  • Milice, kako se slažete privatno, a koliko ste kompatibilni u poslu?

- Jako sam ponosna na njega kao prijatelja i kao saradnika. Smatram da smo taj neki vizuelni momenat Milice Pavlović zajedno izgradili kroz njegovu fotografiju. Podržavali smo se i išli smo istim putem. Niko nam nije otvorio nijedna vrata, za sve što smo dobili u životu izborili smo se sami. To jeste težak put, ali danas kada pogledaš, 10 godina smo prijatelji i za to vreme smo napravili mnogo. Ja imam uspešnu pevačku karijeru, on se dokazao u modnoj fotografiji, sada se pridružuje ovoj našoj džungli zvanoj estrada na jedan kvalitetan i ozbiljan način. On ima svoj modni brend, ja takođe, dosta toga smo izgradili za ovih deset godina tako da ne mogu biti ponosnija. Ja sam ponosna na njega zbog ove pesme i spota, znala sam kada je on u pitanju da ništa neće prepustiti slučaju i da će sve biti na vrhunskom nivou.

  • Kao neko ko je duže od deset godina na estrdi kako bi ocenila ovu Dušanovu pesmu kao i njegovo pevanje?

- Ja neću biti jedna od onih koja će da kaže "znate šta, ovo je njegov prvenac, ovo je super za prvenac", zaista ću biti iskrena. U pitanju je prvenac sa jednom ozbiljnom pesmom koju potpisuje Atelje Trag i Jovana Radosavljević, naši ozbiljni autori. Samim tim kada dobiješ takvu kompoziciju pristupiš joj kao Dušan. On je išao i na časove pevanja. Njemu nije bilo dovoljno što je on sluhista i ima dobru boju glasa i što ga vole ljudi, on je ovome pristupio kako treba. Ovo je nešto što je muzika. Nije uzeo neku pesmu od tri tona da se vrte. Smatram da moje kolege treba da uče kako se pristupa ozbiljno poslu.

  • Posle ovako lepih reči da li možemo da očekujemo i neki duet?

- Sve moje duetske pesme su nastale iz prijateljstva. Oficijalno od danas je i Dušan moj kolega tako da prijateljstvo imamo, zašto da ne?!

  • Dušane koja je najveća ludost koju ste ti i Milica uradili na nekom slikanju?

- Ima puno stvari koje smo prošli zajedno ali evo jedna koja mi je prva pala na pamet. Pozvala me je uveče i rekla "Ej sutra snimamo još jedan spot", a ja ujutru imam zakazano sikanje. Rekao sam joj samo "važi dolazim". Ja dolazim kod nje a njoj zatvoreno oko jer ju je prethodno ujeo pauk. Seli smo u auto i išli da snimamo spot, sami. To je bio spot za pesmu "Dvostruka igra". Nešto na čemu sam zahvalan jeste ta ludačka energija naša. Nekada ni iz čega napravimo nešto što izgleda jako dobro. Taj spot mže i dalje svima da parira.

  • Da li ti prijaju Miličini komplimenti i ako možeš da nam otkriješ kako je reagovala kada si joj saopštio da ćeš da snimaš spot i pesmu?

- Vrištala je od sreće. Ona je to negde i očekivala jer sam na svim našim zajedničkim putovanjima pevao, nisam ispuštao mikrofon iz ruke. Ja sam uvek nešto pevao. Za mene je veliki uspeh sve ovo danas, svi ovu ljudi i ne mora ništa da se desi više nijedan pregled, ja sam zahvalan i srećan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA