≫ 

Seka Aleksić se pohvalila luksuznom torbom: Za nju je iskeširala čak 419.000 dinara

Kako spada u red najbolje stilizovanih, ni ne čudi što Seka izdvaja pozamašne sume novca na garderobu i propratne asesoare

  • 11
Seka Aleksić Foto: ATA Images

Pevačica Seka Aleksić strastveni je ljubitelj firmirane i skupe garderobe, a posebnu ljubav gaji prema tašnama. Ona se sada pohvalila novom torbom koja je san većine žena.

Kako spada u red najbolje stilizovanih ličnosti sa domaće javne scene, nije ni čudo što Seka Aleksić izdvaja pozamašne sume novca na garderobu i propratne aksesoare.

Naime, Seka je pozirala ispred svog doma, dok je u ruci držala luksuznu torbicu marke "Luj Viton" koja vredi čak 4.050 dolara, tačnije 419.000 dinara.

Pevačica očigledno nije žalila novac kako bi udovoljila sebi.

Inače, Seka je godinama gradila uspešnu karijeru, svoj novac ne rasipa nego ga ulaže u porodicu i kuću, tako da je, kako neki u komentarima govore, i zaslužila da sebi priušti ovakve luksuzne torbe..

Video: Veljko skočio na treningu, pa dobio pohvalo od Seke Aleksić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srecko

    16. februar 2022 | 17:09

    Eto kome vi dajete prostor u medijima neko nema sta da jede a ona se hvali sa tasnicom od 4000€ srtasno za svaku osudu neka ima ali ne mora da se hvali

  • Suzana

    16. februar 2022 | 18:33

    Tužno. Ovo ne radi pravi vernik, pogotovo onaj koji naglašava da je isti. Čemu pominjanje cifre i skupe torbice? Baš neukusno.

  • ја

    16. februar 2022 | 17:30

    Шта год да обуче,увек је апа драпа!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA