≫ 

Lepa voditeljka i sin Duleta Savića se razveli nakon 12 godina braka

Njih dvoje su godinama važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni iako se nisu eksponirali u javnosti

  • 4

Voditeljka Tijana Savić navodno se razvela od Uroša Savića, starijeg sina fudbalske legende Duleta Savića.

Tijana i Uroš Savić razveli su se posle dvanaest godina braka, a razvod je bio sporazuman i dogodio se pre tri meseca, piše "Kurir". Kako se dalje navodi, bivši partneri su ostali u odličnom odnosu.

Skladna zajednica iz koje imaju ćerku Lenu u poslednih godinu dana nije išla kako su želeli, pa su odlučili da stave tačku na svoju ljubav.

I Tijana i Uroš i dalje na društvenim mrežma čuvaju uspomene iz bračnog života. Njih dvoje su godinama važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni iako se nisu eksponirali u javnosti.

Dule Savić je nedavno izjavio da ceni i poštuje obe snajke, Tijanu i Mirku Vasiljević, koja je sa njegovim mlađim sinom Vujadinom Savićem.

- Obe su sjajne. Ne mogu ih razdvojim. Cenim i jednu i drugu. Nikada se svojoj deci nisam mešao u život u tom smislu niti imam nameru. Obe su mi podarile unuke koje obožavam i sa kojima supruga i ja uživamo - rekao je Dule tada.

Njegov sin Uroš je od brata stariji deset godina. I dok Uroš ima privatni biznis, bivša snajka Duleta i Marine Savić je televizijsko lice.

- Neću da komentarišem privatan život - bilo je sve što je ovim povodom Tijana poručila za pomenuti medij.

Video: Bakljada i šala za Mirku: Vujadin Savić spektakularno proslavio rođenje 4. deteta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    18. februar 2022 | 20:05

    Tri stvari koje su oskrnavile ljudski mozak i vrednosti danasnjeg drustva su pojava demokratije,internet i drustvene mreze,ako mislite da to ne utice ili da nemaju uticaj na drustvo,varate se debelo,

  • Beba

    18. februar 2022 | 20:25

    Ima li ko se nije razveo

  • Ena

    20. februar 2022 | 09:34

    Ovo je već postao klise-nadju imucne,sutnu ih,ovi placaju alimentacije i onda one krecu da se prepariraju od raznih intervencija,obavezno smrsaju i krenu u teretanu,jer novi dečko treba da se nadje!I dete,obavezno,kao utesnu nagradu dobije kucu...a sve to pod budnim okom drustvenih mreza!Tuga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA