≫ 

Ovako izgleda trening Cecine snajke: Bogdana u topu i uskim helankama pokazala koliko je zgodna

Mlada mama je u ljubičastom topu i uskom helankama pokazala kako radi vežbe za noge i zadnjicu

  • 4

Bogdana Ražnatović, supruga boksera Veljka Ražnatovića, pokazala je kako trenira i oduševila sve zanosnom figurom.

Mlada mama je u ljubičastom topu i uskom helankama pokazala kako radi vežbe za noge i zadnjicu, koje, sudeći po njenom izgledu i te kako imaju efekta.

Bogdana se vratila treningu i u sportskoj opremi oduševila zategnutim telom, ali i dobro oblikovanoj pozadini koja je u polučučnju bila u prvim planu.

"Prezgodna si", "Vau, kakvo telo", "Fenomenalno izgledaš", "Ni gram viška, sve je zategnuto i na svom mestu", "Bogdana, predivna si", "Mačka i po", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Bogdana i Veljko su se nedvno sa sinom Željkom odselili su se iz porodične kuće u Titelu, koju je Bogdana dobila u miraz, i vratili u Beograd.

Život u Titelu im je neizmerno prijao, ali je Veljko potpisao ugovor sa "Crvenom zvezdom", a i Željko bi uskoro trebalo da pođe u vrtić, tako da je par odlučio da se vrati u Cecinu vilu.

- Ja sam stvarno putovao mnogo od Beograda do Novog Sada i svuda. Žao mi stvarno samog sebe više, Titel je stvarno lepo mesto, ali matematika se ne poklapa - rekao je Veljko.

Video: Ovakvo daćaća nabrajanje niste još čuli: Maleni Željko je neodoljiv, tetka Tasa objavila snimak

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko ex JSO

    18. februar 2022 | 19:22

    Najpopularnija zanimanja u srbistanu:snajke,ćerke,sinovi,pevaljki i pevača i naravno akademci:starlete,navijači,i krimosi?!Ej Srbijo,odneo te Dunav u Crno more da Bog da!

  • Baka

    18. februar 2022 | 19:40

    E svašta, pa ako sad tako mlada neće biti zategnuta kad treba biti svakojakih nebuloza i gluposti. Jadna dosadno joj nema šta da radi.

  • Omg

    18. februar 2022 | 19:21

    E, jadna ne bila!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA