≫ 

Aleksandra otkrila tajnu: Operisala nos krišom od muža i pokazala lice u zavojima

Aleksandra nikada nije krila šta je od plastičnih i estetskih zahtava radila na telu, ali je operaciju nosa želela da sakrije od Pece

  • 3

Starleta Aleksandra Subotić otkrila je da je operisala nos krišom od svog supruga Predraga Pece Raspovovića i pokazala kako je izgledala nakon intervencije.

Naime, Aleksandra je odgovarala na pitanja svoji pratilaca na Istagramu i tom prilikom javno otkrila detalje operacije nosa.

Aleksandra nikada nije krila šta je od plastičnih i estetskih zahtava radila na telu, međutim, ono što je ovog puta Subotićeva ispričala jeste da njen suprug nije znao da je otišla ponovo pod nož.

- Kada si operisala nos, da li si nosila neku sliku kakav bi nos ili si ga samo opisala? Prelep je - pitali su Aleksandru i udelili joj kompliment.

- Nos sam operisala krišom od supruga. Rekla sam da želim da je mali i lep, ali da ne želim Barbi nos, jer sam želela da sakrijem i da on ne primeti. Pa, šta mislite, je l' mi je uspelo? - napisala je Subotićeva.

Podsetimo, Aleksandra je nedavno otkrila i da je njen muž Peca stariji od nje isto koliko je ona starija od njihovog sina Jovana.

Naime, Aleksandra ima 25 godina, dok Peca ima 49, dakle 1973. je godište, prema njenim rečima.

- A kada već pričamo o godinama - moram da vam otkrijem jednu zanimljivu stavku. Razlika u godinama između Jovana i mene ista je kao između mene i Petra, a to je 24 godine - otkrila je ona ranije.

Video: Aleksandra Subotić otkriva kako je dečka Pecu motivisala da skine višak kilograma

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA