≫ 

Ćerka Jasne Šekarić dovela bebu iz Egipta u Srbiju, njen partner tvrdi da ne planira da mu se vrati

- Treba mi moja ćerka, želim je nazad u svom naručju - rekao je Egipćanin

  • 29
Lea Šekarić, Jasna Šekarić Printskrin: Intsagram/lea.sekaric

Sajed Abubakr, poznatiji kao di-džej Mado King, tvrdi da ćerku nije video od januara i da Lea Šekarić, bivša rijaliti učesnica i ćerka ćerka čuvene olimpijke Jasne Šekarić, navodno ne planira da mu se vrati.

Lea se porodila krajem novembra prošle godine, srećne vesti na društvenim mrežama podelili su baka i mama, ali i ponosni tata, Egipćanin Sajed Abubakr, koji radi u Egiptu kao di-džej.

Lea je sa ćerkicom ubrzo utekla u Srbiju i, a kako se navodi, nema nameru da se vraća u Egipat i nastavi vezu sa Abubakrom. On, međutim, tvrdi da ga je Lea Šekarić ostavila bez prebijene pare, angažovao je advokata i preti da će pokrenuti pravni postupak kako bi ćerku vratio u Egipat.

- Lea mi je rekla da će otići na dve nedelje da vidi baku, jer je bolesna. Rekao sam joj da ostane i duže ako treba. Potpisao sam odobrenje (za put sa ćerkom) za te dve nedelje. Na aerodromu smo se oprostili, plakali, sve je bilo normalno - rekao je Sajed za Blic.

Abubakr tvrdi da ga Leina majka Jasna Šekarić nije volela od samog početka, da mu je to i rekla, ali da je Lea ipak želela da bude s njim.

- Lea mi je potom javila da su svi pozitivni na korona virus i da će morati duže da ostane u Srbiji, a onda me zvala da mi kaže da se neće vraćati i da ja nemam ćerku. Pokušao sam da stupim u kontakt s njima, ali me je Lea blokirala na svim mrežama, kao i njena majka - tvrdi Abubakr.

On je otkrio da Lea ima egipatsko državljanstvo, ali je istovremeno poslao srpski putni list za devojčicu u kojem jasno piše da ona ima srpsko državljanstvo. Uprkos tome, Abubakr tvrdi da neće odustati, da mu nedostaje ćerka i da je angažovao advokata.

- Svi u mojoj porodici znaju šta se desilo. Treba mi moja ćerka, želim je nazad u svom naručju. Neka mi pošalju novac da dođem da je vidim, jer zbog njih dve (Lee i Jelene) nemam više para - rekao je Abubakar.

Ovim povodom kontaktirali smo Jasnu i Leu koje do objavljivanja teksta nisu odgovarale na na naše poruke i pozive.

Video: Ćerka Jasne Šekarić ispričala užasne stvari koje je radila mami

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MN

    19. februar 2022 | 10:29

    Radi pa zaradi za put,a kako bi izdrzavao cerku kada nemas ni za avionsku kartu?O ideji doticne mame da sa strancem iz tih zemalja radja dete,ne mogu ni da komentarisem.

  • Vlada

    19. februar 2022 | 14:13

    Komentar na ovu temu ponavljam često. Nisam nacionalista, ne mrzim druge vere i narode, ali definitivno našim ženama ne mogu dati podršku pri izboru partnera. Zna se šta znači druga zemlja, narod, posebno vera. Toliko momaka, neženja u Srbiji a one nadju neke...

  • Inter

    19. februar 2022 | 10:53

    To sto deca mogu da ti naprave-ne opra ni jedna medalja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA