Marija Kilibarda prvu put objavila sliku sa dečkom: Romatični dodiri i zaljubljeni pogledi...

Marija i Branislav planirali su da se venčaju na jesen prošle godine, ali je pandemija korona virusa odložila sve

  • 5
Marija Kilibarda, Branislav Vučelić Foto: Nikola Tomić, Instagram/kilimara

Voditeljka Marija Kilibarda prvi put je objavila zajedničku fotogafiju sa partnerom Branislavom Vučelićem, sa kojim planira venčanje.

Marija nije javno eksponirala Branislava, ali je govorila njihovoj ljubavi i planovima za venčanje, a sada je prvu put na Instagramu podelila njiovu zajedničku i romantičnu sliku.

Njih dvoje su očigledno bili na nekom slavlju, a dok Marija sedela Vučeliću u krilu i milovala ga po vratu, fotograf je zabeležio "momenat" para nasmejanog i vidno zaljubljenog.

Marija je uz sliku dodala emotikon spajalica koje simbolizuju njihovu povezanost i lubav, a gledajući ih, jasno je koliko su zaljubljeni i koliko se vole.

"Kako ste lepi i srećni", "Lonac i poklopac, što se kaže", "Predivan par", "Jao, kakva ljubav", "Srećno, mačići", "Ljubavna energija se oseća", "Kao Barbika i Ken", "Puno lubavi za vas", neki su od komentara.

Podsetimo, Marija i Branislav planirali su da se venčaju na jesen prošle godine, ali je pandemija korona virusa odložila sve. Voditeljka je ranije izjavila da su ona i nen partner istog stava, te je njihova zajednička konačna odluka da svadbu, ipak, malo odlože.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели marija kilibarda (@kilimara)

- Biće dana za megdana, uostalom, krunisanje ljubavi ne mora da se požuruje, ne mora po svaku cenu, naročito kada uslovi nisu bezbedni - rekla je Marija ranije.

Inače, Vučelićeva majka je poznata glumica Ljiljana Dragutinović koja je ranije govorila o Mariji i za nju imala samo reči hvale.

- Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna, čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno - rekla je tada glumica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA