≫ 

Razvodi se Goga Sekulić? Pevačica pre šest meseci napustila muža Uroša

Bračni problemi navodno su nastali tokom pandemije pre dve godine kada se Sekulićeva sa sinom preselila u Beograd, a Uroš ostao u Cirihu

  • 16
Goga Sekulić i Uroš Domanović Foto: Nikola Tomić

Pevačica Goga Sekulić i njen suprug Uroš Domanović navodno su okončali bračnu zajednicu pre šest meseci, a kako se navodi, nedavno su kod avokata podneli papire za razvod braka.

S obzirom na to da pevačica i svetski prvak u džiju-džicu ne žive zajedno dve godine zbog poslovnih obaveza, Pink.rs navodi da je daljina presudila da se definitivno raziđu i navodno stave tačku na šestogodišnji ljubavni odnos, u kojem su dobili sina Vasilij Andreja.

- Kada su se venčali, Goga i Uroš su živeli u Cirihu zbog njegove sportske akademije. Život im je bio idealan, pogotovo kada se rodio Vasilij Andrej. Doduše, pevačica je redovno dolazila u Beograd zbog poslovnih obaveza gde je boravila i po mesec dana, što je njen suprug i te kako podržavao u svemu - rekao je izvor za pomenuti medij i dodao:

- S druge strane, on nije voleo da se pojavljuje u javnosti i uvek se bunio kada je njegova slika osvanula u medijima. Jednostavno nije želeo da bude deo estrade jer ga to nije interesovao, pa se malo teže nosio sa tim. Gogi je bilo teško da balansira, ali nekako je uspevala da razgraniči posao i privatnost.

Bračni problemi navodno su nastali tokom pandemije pre dve godine kada se Sekulićeva sa sinom preselila u Beograd, a Uroš ostao u Cirihu.

- U početku su super funkcionisali na daljinu i ispunjavali sve roditeljske obaveze. Goga je s vremena na vreme odlazila u Švajcarsku, ali je i Uroš dolazio u Srbiju kad god je bio u prilici. Međutim, prvi problemi nastali su upravo tada, počele su sve češće rasprave, svađe, prebacivanja... Nije bilo ljubomore u smislu neke treće osobe, ali njihova komunikacija postajala je sve gora i gora - tvrdi izvor i dodaje da je Sekulićeva sve zapostavila zbog porodice.

- Goga se maksimalno posvetila detetovim obavezama i pozivima sa mužem. Svirke, snimanja i druženje sa prijateljima svela je na minimum, pa je tako i svoju karijeru pustila niz vodu. Imala je pomoć samo od oca i majke, a često je zbog umora i iscrpljenosti završavala na infuziji. Uroš se trudio oko svega da pomogne, ali ne dovoljno jer je sve bilo na njenim leđima - rekao je izvor i dodao:

- U međuvremenu je postala jako nezadovoljna i usamljena. Kada je odnos sa mužem postao nepodnošljiv, seli su i dogovorili se da je razvod najbolje rešenje, te da ne žele da niko ispašta u tome. Ono već šest meseci nisu u ljubavi, a nedavno su pokrenuli i brakorazvodnu sporazumnu parnicu. Dete će ostati sa Gogom, a otac će ga viđati i pomagati uvek oko svega. Oni se svakodnevno čuju, ali samo zbog potreba njihovog sina.

Inače, Goga je i sa svog Instagram profila obrisala sve fotografije sa Urošem.

Kako bi proverili ove navode, kontaktirali smo Gogu, koja do objavljivanja teksta nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Video: Kad novopečena mama Goga Sekulić bira između izlaska u grad i deteta, to izgleda ovako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acko

    20. februar 2022 | 19:46

    Koju karijeru?

  • xxx

    20. februar 2022 | 19:48

    Karijeru??? Dajte nemojte nas zasmejavati

  • Ok.

    20. februar 2022 | 20:03

    Njen muz je jedno izuzetno fino stvorenje pristojan neupadljiv i nije za nju brate, ona je naduvana nosa i umisljena da je samo ona i niko vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA