≫ 

Petar Grašo i Hana Huljić na meti kritika zbog mladenačke torte na svadbi: Evo kako izgleda

Iako smo od poznatih navikli da imaju spektakularne torte na nekoliko spratova, ukrašene svim i svačim, to nije bio slučaj.

  • 5
Petar Grašo, Hana Huljić Petar Grašo, Hana Huljić, Foto: ATA Images, Instagram/hana.huljic

Ćerka Tončija Huljića, Hana Huljić, i muzičar Petar Grašo našli su se na meti kritika zbog mladenačke torte koju su mnogi kometarisali, a koja je očigledno, ne baš prijatno, iznenadila sve.

Hana i Petar venčali su se 18. februara u crkvi Svetog Franje u Splitu, a nakon ceremonije mladenci su sa zvanicama imali svadbeno veselje.

Naravno, kao neizostavni deo je mladenačka torta, iako smo od poznatih navikli da imaju spektakularne torte na nekoliko spratova, ukrašene svim i svačim, to nije bio slučaj.

Duštvenim mrežama kruži fotografija na kojoj Grašo pozira pored svadbene torte koja, po mišljenju nekih, izgleda prilično obično. Torta nije imala više spratova, bila je bela i ukrašena skomno, belim šlagom.

Kako navode hrvatski mediji, torta je izgledala vrlo skromno i jednostavno, a jer su veerovatno takvi i njih dvoje, budući da ni jedno ni drugo nisu bili oduševljeni količinom pažnje koju je njihova veza dobila u javnosti, te su o svemu tome govorili minimalno.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели Gostilna Pri Lojzetu (@dvorec_zemono)

Podsetimo, Grašo nije imao samo jednog kuma, već dva. Pored košarkaške legende Dine Rađe (54), kumovao je i poznati slovenački kuvar Tomaž Kavčić.

Grašo i Kavčić su dugogodišnji prijatelji, a Kavčić mu je jedno vreme bio mentor. Naime, Petar je Kavčiću bio kum na njegovoj svadbi. Poznaju se više od 10 godina, otkako je pevač maštao o ugostiteljskoj karijeri i sa roditeljima Snježanom i Zoranom vodio nekadašnji porodični restoran, gde je i održana svadbena večera.

S druge strane, Hana je malo jednostavnija. Ona je zadržala jednostavnost, te je imala jednu kumu, ali je odabrala i jednostavnu šminku, ali je sve upotpunila prelepom i unikatnom, belom venčanicom splitskog dizajnera.

Video: Kako je izgledala torta i vatromet na luksuznoj svadbi brata Vuka Kostića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dan

    21. februar 2022 | 09:27

    Venčanje za primer! A torta je da se jede, ne da se slika. Osim toga poklon je od kuma iz Slovenije iz njegovog restorana. Na drugom slavlju verovatno će biti glamuroznije iz mnogo razloga, ovo je bilo za njihov gušt i nemojmo im kvariti svojim projekcijam akako bi to trebalo.

  • djole👍

    21. februar 2022 | 05:33

    eto ti sad .... kad je velika bahacenje kad je mala sramota.... aman zaman bitna je ljubav i postovanje a kome se jede fensi torta neka si bre kupi manre ljude ....

  • Pionir

    21. februar 2022 | 00:08

    Njihova stvar! Neka je njima srecno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA