≫ 

Teško je prebolela razvod od reditelja, a sada uživa u braku sa 18 godina starijim advokatom

Vanja Milačić je priznala da je okončanje prvog braka teško podnela i da je reditelja najviše volela

  • 0
Premijera predstave Demokratija, Božo Prelević, Vanja Milačić Foto: ATA Images

Glumica Vanja Milačić već 15 godina uživa u skladnom braku sa 18 godina starijim advokatom Božom Prelevićem, sa kojim ima dvoje dece.

Ona se 2006. razvela od reditelja Jagoša Markovića, kome je prvobitno izgovorila "da". Vanja je priznala da je okončanje prvog braka teško podnela i da je reditelja najviše volela.

Kruna braka sa Božom Prelevićem  su dvoje dece koje su dobili, ćerka Ksenija i sin Lazar.

Kako je svojevremeno istakla u jednom intervjuu, Vanja i njen nevenčani suprug nisu otišli pred oltar niti to planiraju.

- Moj suprug i ja ne uspevamo ni rečenicu jedno drugome da završimo, a kamoli negde da odemo. Boža i ja se nismo venčali, niti ćemo ikada, ni građanski ni crkveno. Ja verujem u ljubav, a ne u brak - istakla je ona u jednom intervjuu.

Vanja je svojevremeno u jednom intervjuu ispričala i da je imala teško detinjstvo, te da je samo maštala o tome da preživi.

- Ja nisam imala baš tako bajkovito detinjstvo. Naprotiv, imala sam baš teško detinjstvo, dosta turbulentno i siromašno. Nikad nisam maštala o bajkama niti, kao sve devojčice, o venčanjima, venčanicama i udajama. Ja sam maštala da preživim - istakla je Vanja u "Exkluzivu" tada.

Video: Milena Radulović o Aleksiću: Od tog čoveka nikad nisam očekivala pokajanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA