Teodora uhvaćena bez grama šminke: Nije joj bilo drago što je slikaju nedoteranu i bez Fotošopa

Teodora je uhvaćena na aerodromu "Nikola Tesla" u nesvakidašnjem izdanju, bila je u širokoj žutoj trenerci preko koje je nosila braon jaknu za koju se čini da joj je najmanje za jedan broj veća

  • 8

Teodora Džehverović važi za pevačicu koja veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu i uvek je doterana i našminkana, a na društvene mreže objavulje samo sređene fotografije.

Zato je i pobesnela kada je ugledala fotoreportere koji su je prepoznali iako nije ličila na sebe, i svojim aparatima zabeležili kako ona zapravo izgleda bez filtera i Fotošopa.

Teodora je uhvaćena na aerodromu "Nikola Tesla" u nesvakidašnjem izdanju, bila je u širokoj žutoj trenerci preko koje je nosila braon jaknu za koju se čini da joj je najmanje za jedan broj veća.

Atraktivna riđokosa je sa sobom vukla roze putnički kofer, a u ruci je držala mobilni telefon, dokumenta i zaštitnu masku za lice, dok je preko ramena imala prebačenu malu crnu torbicu.

Kako je Teodora izgledala na aerodromu, pogledajte u galeriji:

Podsetimo, tokom učešća u rijalitiju "Zadruga" Džehverovićka je imala svoj obavezni ritual. Čim bi ustala i umila se, pevačica se šminkala i sređivala. Retko kad je neko i ujutro uspeo da je vidi ne našminkanu.

Nakon izlaska iz rijalitija nastavila je sa svojom muzičkom karijerom, a akcenat je uvek stavljala na svoj atraktivan fizički izgled.

Na Teodorinom Instagram profilu ne može da se pronađe fotografija na kojoj nije našminkana i sređena, a svaku sliku pre nego što objavi obradi filterima za ulepšavanje i u Fotošopu, pa ne čudi što se naljutila kada je ugledala paparace koji je slikaju u njenom prirodnom izdanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AR

    21. februar 2022 | 20:51

    Ispod proseka! Da ne napisem nesto gore...

  • Ma daj...

    21. februar 2022 | 22:47

    Naravno da nije bez šminke! Našminkana! Obrve, trepavice, puder! Samo nema kao i uvek tonu šminke kad oromeni lični opis! U svakom slucaju ispod proseka....

  • Nenad

    22. februar 2022 | 00:09

    E sad je zamislite ujutro kad se probudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA