Karleuša objavila selfi i "zapalila" mreže: Pozirala samo u sakou i vrtoglavim štiklama, bez trunke šminke

"Ova žena je najlepša bez šminke", "Jelena, bombetina si prava", "Lepa i bez trunke šimnke", samo su neki od komentara fanova

  • 7

Jelena Karleuša navikla je da svojim objavama na društvenoj mreži Instagram intrigira javnost, a sada je odlučila da objavi provokativan slefi iz lifta, te je izgledom oduševila fanove.

Ona je pozirala samo u pink sakou koji nije bio ni zakopčan, a na licu nije imala ni trunku šminke.

I dok se JK plezila, komentari pored slike su samo "pljuštali". Fanovi su hvalili njenu liniju, duge noge, ali i lice bez šminke.

"Ova žena je najlepša bez šminke", "Jelena, bombetina si prava", "Lepa i bez trunke šimnke", samo su neki od komentara fanova.

Kako Jelena izgleda u izazovnom izdanju i bez šminke, pogledajte u galeriji:

Podsetimo, Karleuša je objavila je na svom Instagram profilu još jednu fotografiju u neobičnom autfitu, a u prvi plan je istakla ožiljke na koje je ponosna.

Naime, ožiljak je nastao kao posledica zbog carskog reza. Rekla je da je imala čak tri. Dva zbog porođaja i treći zbog uklanjanja benignog tumora.

- Da, znam da možete približiti fotografiju i videti moj carski rez. Ne jedan, nego tri. Dva zbog poroda i jedan nastao zbog uklanjanja benignog tumora. Ne bi mi smetalo ni da imam više ožiljaka. Nikada ih ne krijem, ponosim se njima. Ožiljci na telu i duši čine nas onime što jesmo. Jedinstvenima - napisala je Karleuša u opisu fotografije.

Video: Skupoceni bodi joj je savršeno istakao struk: Karleuša u neon kombinaciji mami uzdahe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA