"50 nijansi" Karleuše do gole kože: Najbrutalnija izdanja, ali nisu za svačije oči

Za manje od sat vremena, Karleušin vido pogledalo je više od 10.000 ljudi, a sve su raspametili kadrovi koji se teško mogu opisati rečima, već se moraju dobro i pažljivo pogledati

  • 29

Pop zveda Jelena Karleuša obajvila je svoja najbrutalnija izdanja u proteklom periodu i podsetila sve zašto za nju kažu da je "najjača riba na estradi".

Karleuša je u jedan video, koji nije za osobe ispod 18 godina, "spojila" provokativna izdanja, a pojedine kadrove je morala i sama da cenzuriše.

Jelena je u video ubacila momente sa nastupa, u oskudnim i unikarnim kostimima koji ističu njenu figuru, ali i kadrove dok dok u njima pleše, a u prvom planu je njena bombastična zadnjica.

Naravno, to nije sve, video je "začinila" karovima sa odmora na kojima je u minijaturnim bikinijima koji pokrivaju jedva 5% njene kože, a što se tiče poza tik pred kamerom spreda, ali i dok sedi na ivici bazena otpozadi, ne zna se koja je "jača" i koja je više obradovala pripadnike jačeg pola.

Nisu izostali i toplesi, kao i naga izdanja, gde je Karleuša na svoj način pokazala "50 nijasni" do gole kože. U pitanju su kadrovi iz njenog porodičnog doma, sa putovanja, ali i maska za Noć vešticca, kada je bila "bezobrazni" vilenjak.

Za manje od sat vremena, Karleušin vido pogledalo je više od 10.000 ljudi, a sve su raspametili kadrovi koji se teško mogu opisati rečima, već se moraju dobro i pažljivo pogledati.

"Divlja mačka", "Zna se ko je najbolja riba na estradi", "Brutalno izgledaš", "Ludilo mozga", "Pažljivo, nije za one sa osetljivim srcem", "Gori Instagram", "Božanstvena si", "Fantastično izgledaš", "Ovaj snimak vredi milione", "Nemaš konkurenciju", neki su od komentara.


Karleušin provokativni video u kom je prikazala svoja najbrutalnija izdanja pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji iznad.

Video: Provokativno do srži: Karleuša u tesnim helankama zamešala zadnjicom, pa se udarala ružom po njoj

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA