Suzana Mančić o granicama koje je rušila: "Govorili su mi da sam svašta, što je bilo vrlo uvredljivo"

Voditeljka je priznala da su je često osuđivali zbog toga što je multitalentovana, ali i zaključila da je u mnogim stvarima bila pionirka

  • 3
Suzana Mančić Suzana Mančić Foto: ATA Images

Voditeljka Suzana Mančić svojevremeno je bila "Loto devojka", a sada se prisetila tog perioda, pa otkrila do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života.

Ona je priznala da su je često osuđivali zbog toga što je multitalentovana, ali i zaključila da je u mnogim stvarima bila pionirka.

- Rušila sam tabue tokom karijere i svog javnog istupanja. Kao veoma mlada devojka izgubila sam ozbiljnu televizijsku ponudu da vodim emisiju na TV Beogradu - opisuje Suzana ovu životnu situaciju:

- To se desilo jer sam učestvovala u jednoj predstavi, zapravo vodvilju koji se zvao „Seksplozija“. Nastupala sam u jednom korsetu koji mi je specijalno napravljen. Baš onakav kakav je Gotje napravio Madoni, meni je taj korset napravila krojačnica Pozorišta „Boško Buha“. Predstava je bila šaljiva, ali to je u to vreme bilo skandalozno. Nije bilo šanse da voditeljka koja radi na TV Beogradu igra i u takvoj predstavi. To je recimo bila prva granica koju sam srušila.

Mančićeva navodi da je njena muzička karijera na samom početku takođe bila dočekana na nož, i navodi da su je neke definicije njenog lika i dela tada i vređale.

- Kada sam počela da pevam, to je opet bio tabu. Sećam se da su me na intervjuima tada često pitali šta ste vi u stvari? Odgovarala sam da sam Suzna Mančić! Govorili su mi da sam svašta, što je bilo vrlo uvredljivo. Moralo je da prođe neko vreme i to što sam bila multimedijalna na kraju je televizija najbolje iskoristila - priznaje Suzana.

Nakon 48 godina bavljenja javnim poslom, Suzana priznaje da kada baci pogled unazad sebe doživljava kao deo istorije dva medijska sistema.

- Osećam se kao deo istorije jugoslovenske i srpske televizije. Mnogo stvari i ljudi pamtim, pevača, književnika, slikara, glumaca, a to su sve legende regionalnog šou-biznisa. Nešto me gura iznutra da to prenesem i svojim ćerkama. Često ih pitam ko peva ovu pesmu, a ko je ovo bio, ako ne znaju, ja im obavezno kažem Đorđe Marjanović, Lola Novaković... Nisam ja nostalgična, ali drago mi je što sve to pamtim i znam - završava voditeljka u emisiji "Milizam".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    24. februar 2022 | 22:12

    Film je odlican koji je snimila.

  • Србислав

    25. februar 2022 | 09:03

    Сестро од старе се славе не живи измисли нешто ново, али мој тије савет нешто што приличи твојим годинама. Схвати да си испала из колосека уживај у пензији и са твојим Грком.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA