≫ 

Marija Šerifović: Da ću posle toga otići na Mars, hoću sigurno! O ovome je reč

- Rekla bih da sam spremna i da sam u panici, u drami, u strahu, ali kao, kapiram da će sve biti okej - rekla nam je Marija

  • 0

Pop zvezda Marija Šerifović ponovo se vratila svojoj najvećoj ljubavi, koncertima pred publikom, a  23. i 24. marta zakazala je "Drugu stranu ploče" koju su ona, ali i obožavaoci dobre pesme i muzike sa nestrpljenjem iščekivali.

Pre skoro dve godine Marija je imala seriju od više od 10 koncerata pod nazivom "Druga strana ploče", gde je publika pored muzike uživala i u veridbama na bini, emotivnim, ali i duhovitim momentima u pevačicinoj "režiji".

S obizirom na to da je u poslednje vreme često pevala prosidbe, svadbe, a kako je tim parovima obećala, i razvode, što se do sada nije desilo, pitali smo je da li je razmišljala o paketu "prosidba-svadba-razvod" uz popust.

- Da dodam i krštenje (smeh). Nisam razmišljala o tome, ali na svakom koncertu dobijem po ne znam koliko upita za tako nešto i onda nekada to uradim i ja, da oni to ni ne znaju, pa kao: "Ispričaj mi malo nešto da vidim šta, zašto, koliko, gde", da znam nešto više o tome. Onda odaberem samo jednog, jer bismo imali na jednom koncertu po ne znam koliko veridbi, svadbi, krštenja i čega već (smeh). Zanimljivo mi je to, zanimljivi su mi ti muškarci, način na koji oni pristupaju toj ideji, to da vi njih vidite pre toga, taj strah, ta paraliza, to je meni fantastično - rekla je Marija za Telegraf Jeteset.

Marija je spremna za "Drugu stranu ploče", ali ističe da je istovremeno strahuje i paniči.

- Rekla bih da sam spremna i da sam u panici, u drami, u strahu, ali kao, kapiram da će sve biti okej. Dve godine nisam radila ništa, nije da se nešto krucijalno promenilo, i dalje pevam, nije to problem, problem je da budem uhodana, da budem spremna, da aparat radi, što se kaže. Sistem koncerta "Druga strana ploče" je poprilično veliki, kompleksan, nije kao solistički koncert i sada naslepo možemo da lepo sviramo moje pesme, ovo je sa više od 30 muzičara na sceni. Odjednom je došlo do odluke, Počeli smo sa pripremama, mislim da će sve biti okej - rekla je Marija za Telegraf Jeteset.

Nakon što je Marija objavila lepe vesti za svoju publiku, sajt na kom se mogu kupiti karte za njen koncert je pao zbog velikog interesovanja. S obzirom na to da je pre dve godine "Druga strana ploče" imala više od deset "epizoda" pitali smo je šta će biti ako zbog interesovanja zakaže još 10 ili možda čak 20 koncerata, i čime će tada sebe "počastiti" zbog uspeha.

- Neće biti sigurno, rano je da razmišljam o tome, ali da ću verovatno posle toga otići na Mars, hoću sigurno - rekla nam je Marija, a zatim najavila svoju turneju tokom marta.

- 8. marta je Banjaluka, 12. marta je Zagreb, taman da se malo onako zagrejemo, da se probudimo, razbudimo, razmrdamo. Raduje me i Banjaluka i Zagreb, strašna je publika tamo, ali moram da priznam "Druga strana ploče" mi leži na srcu, na duši, to je ono neko naše čeljade i posebna ljubav prema tom koncertu - zaključila je pop zvezda.

Kompletan razgovor sa Marijom, kao i kako se mogu iskoristiti karte kupljene pre skoro dve godine za novu "Drugu stranu ploče", pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Marija Šerifović o spornim rečima pesama u kojima se promoviše nasilje

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA