Mirka Vasiljević o greškama koje je pravila sa Vujadinom: Ovako izgleda njen brak

- - On je tipični Balkanac koji poslove deli na muške i ženske. Odrastali smo zajedno i znam koliko može - rekla je glumica

  • 6
Mirka Vasiljević, Vujadin Savić Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić, iako još uvek nisu venčani, uživaju u stabilnom porodičnom životu uprkos ranijim nagađanjima da je njihov odnos u krizi.

Nedavno su četvrti put postali roditelji, a Mirka je najavila i povratak u Srbiju zbog isteka Vujadinovog ugovora na Kipru.

Mirka se sa decom selila puno puta i najbliži joj nisu pri ruci, pa se uglavnom sama snalazi oko svih obaveza, a to joj odlično ide. O tome kako stvari stoje u njihovom porodičnom domu i da li ima pomoć od Vujadina otvoreno je govorila glumica.

- On je tipični Balkanac koji poslove deli na muške i ženske. Odrastali smo zajedno i znam koliko može. Isto to on zna za mene, što je možda bila moja greška na početku veze, jer sam pokazala šta sve mogu sama. Razgovorom sve rešavamo. Kaže mi: "Samo reci šta treba, tu sam" i uradi sve - rekla je Mirka.

- Kada smo u inostranstvu, trudim se da mu dozvolim da ima mir, jer mi živimo od njegovog sporta. On ima teret izdržavanja svih nas, da mora da bude zdrav kako bi bio na terenu, jer je to bitno za profesionalni fudbal - ispričala je glumica za Alo.

Video: Mirka raspalila kolce 10 dana nakon porođaja: Slavlje za rođenje 4. deteta porodice Savić

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA