Isak: Nisam emotivno ispunjen, ali nikad nisam sam, što se manje zna - lepše je

- Bilo je "Spava sa ovom, onom", spavam sam sa sobom za sada - rekao je Šabanović

  • 0

Pevač kog je milionski auditorijum zavoleo u Zvezdama Granda, Isak Šabanović, govorio je o svom emotivnom životu, kupovini stana u Podgorici, ali želji da pazari nekretninu i u Beogradu.

Isak ne voli puno da priča o svojoj privatnosti, a kako kaže, nije emotivno ispunjen, ali nikad nije sam.

- Svi me pitaju jesam li emotivno ispunjen i ja sto puta kažem da nisam, ili kad me pitaju nešto politički, nešto za devojku, nešto ono privatno. Tu su i devojke, ali što se manje zna to je lepše, da sad nešto pričam o tome. Onaj naslov što je bio "Spava sa ovom, onom". Spavam sam sa sobom za sada. Jednom sam rekao da nisam emotivno ispunjen, ali i da nisam nikad sam - rekao je Isak za Telegraf Jetset.

Mladi pevač još ne razmišlja o ženidbi, ali i kada bude došlo do toga ne zna da li će javnosti predstaviti svoju izabranicu.

- Ne znam, opet mi to glupo, iskren da budem, još nisam razmišljao za oltar ništa, ali ću da razmislim da li ću je tada predstaviti javnosti - rekao je Šabanović.

Nedavno je pazario stan u Podgorici, a voleo bi da nekretninu ima i u Beogradu. Priznaje da nije štedljiv kada su drugi u pitanju, ali da mu je žao da novac troši na sebe.

- Daj Bože, ali mislim da do toga, sada teško. Nekada, sad u Podgorici, pa da guramo malo u spotove, pesmu, biće vremena i za stan i za automobile. Nisam neki materijalista, ali voleo bih da imam stan u Beogradu, što da ne. Još ne odvajam novac, nisam štedljiv, više sam džek, ali nekako mi je žao da pare potrošim na sebe, to je čudo - objasnio je Isak.

Šabanović bi voleo da na pesmi Evrovizije nekada predstavlja svoju zemlju, Crnu Goru, a otkrio je i ko su mu favoriti na Beoviziji ove godine i za koga će glasati.

- Čuo sam Zorjinu pesmu, podržavam je, evo, sad smo malo i pričali o tome. Podržavam nju i držim joj palčeve i bodrim je, i Aleksandra Sofronijevića. To su moji prijatelji i dobar sam sa njima, tako da bih voleo bar jedno od njih da pobedi. Naravno da ću glasati, što da ne - naveo je pevač.

Poslednjih dana priča se o njegovoj koleginici Krstinji Todorović, koja je zahvaljujući operaciji želuca smršla čak 88 kilograma, a nakon intervencije uklanjanja viška kože predstavila je javnosti svoj novi izgled. Isak ističe da je srećan zbog koleginice koja sada ne skida osmeh sa lica.

- Video sam Kristinju, fotografije na portalima, ne uživo. Kad vidim onaj osmeh, još sam veseliji, naravno, mi svi iz Zvezda Granda, koji je poznajemo i koji smo se družili sa njom i družimo se i dalje. Volim što je uspela i volim što je dostigla svoj cilj, i naravno da mi moramo da budemo srećniji više nego ona - zaključio je Šabanović.

Video: Evo kog kolegu više voli Zorja Pajić: Isaka Šabanovića ili Mahira Mulalića

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA