≫ 

Emina Jahović o krahu braka i sinovima: "Najteže mi je što ne mogu da zaštitim decu"

- Što se muškaraca tiče, za pravu ljubav ću uvek otvoriti srce, ali pre svega umem da uživam u sebi i svojoj deci - rekla je pevačica

  • 2
Emina Jahović i Mustafa Sandal Foto: ATA Images, Instagram/mustafasandal24

Pevačica Emina Jahović otvoreno je progovorila o razvodu od turskog pevača Mustafe Sandala, kao i sinovima Jamanu i Javuzu.

Emina je istakla da joj smeta medijska pažnja izazvana njenom brakorazvodnom parnicom.

- Naravno da mi smeta. Razvod je privatni porodični zemljotres i niko ne bi trebalo da se naslađuje detaljima. Najteže mi je što ne mogu decu da zaštitim od toga, i to osećam kao veliku nepravdu i manu posla koji obožavam - rekla je pevačica ističući da se ne oseća se usamljeno nakon razvoda.

- Majka sam, tako da nikad nisam usamljena. Što se muškaraca tiče, za pravu ljubav ću uvek otvoriti srce, ali pre svega umem da uživam u sebi i svojoj deci - rekla je Emina, a zatim osvrnula na sinove, na koje je, kako kaže, izuzetno ponosna.

- Jaman je neustrašiv, jak i brz, kako mu i ime kaže. Jaman na turskom znači snažan. Javuz je, s druge strane, oprezan i prava umetnička duša, ali kako njegovo ime kaže - ume da bude jako odlučan. Kada na tu razliku među njima dodate i pubertet - jasno vam je da je kod nas uvek veselo! - rekla je ona.

- Šalu na stranu, moji dečaci me neopisivo ispunjavaju i uživam u svakom trenutku s njima. Svaki dan otkrijem nešto novo - talenat, osobinu, postupak, reakciju - i oduševim se! Jako sam ponosna majka, najviše na njihovu skromnost i privrženost porodici - rekla je Emina za "Lenu".

Video: Emina Jahović peva Džejevu pesmu dok igra karte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    28. februar 2022 | 05:53

    To si trebala ranije da mislis kad si se udavala za turcina. A od cega da ih zastitis??? Kako naseostavljene, maltretirane bez sredstava za zivot stite svoju decu? Oces karijeru, ime luksuz. Nazalost sve ima svoju cenu….

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA