≫ 

Nikad viđene fotografije porodice Đoković: Dijana i Srđan pred oltarom, a tu je i Nole kao beba

Noletova majka je gostovala u emisiji "Dok anđeli spavaju" a tim povodom otkrila je niz do sada nepoznatih detalja porodice Đoković

  • 3
Pehar sa Australian Opena Foto: Nikola Tomić

Majka najboljeg srpskog tenisera u istoriji Novaka Đokovića, Dijana Đoković, prvi put pokazala je do sada neviđene fotografije iz privatnog porodičnog albuma.

Naime, Dijana je gostovala u emisiji "Dok anđeli spavaju" autorke i voditeljke Marine Savić. Tim povodom otkrila je niz do sada nepoznatih detalja porodice Đoković.

Srđan i Dijana Đoković venčali su se 1986. godine, nakon sedam meseci zabavljanja. Oni su se prethodno zabavljali sedam meseci a upoznali su se sasvim slučajno na skijanju. Crkveno venčanje obavljeno je dosta kasnije 1992. godine u manastiru Žiča.

Posle susreta na skijaškoj stazi na Kopaoniku, Dijana i Srđan otpočeli su romansu, a nakon sklopljenog braka 1987. godine dobili su sina Novaka, 1991. sina Marka, i 1995. godine sina Đorđa. O upoznavanju sa Srđanom Dijana je rekla:

- Najsmešnija replika o našem upoznavanju, kako je Srđan rekao, jeste „došla je da polaže za učitelja skijanja, pa se nasankala“ – rekla je majka Novaka Đokovića u emisiji „Dok anđeli spavaju“ .

Pored priče o venčanju Dijana je pokazala i Noletove fotografije kada je bio beba, što je raznežilo mnoge.

Video: Novak ponovo u provodu: Fanovi ga ugledali u jednom lokalu pa doživeli iznenađenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA