Nikol Kidman jedva pomera lice od botoksa: Prošetala crvenim tepihom s mužem, jedan detalj su svi primetili

Nikol Kidman je istakla svoju vitku figuru elegantnom, crnom, baršunastom haljinom sa mašnom na kragni, koja naglašava pravi šik starog Holivuda

  • 1
Nikol Kidman, Nicole Kidman Keith Urban Foto: Profimedia/UPI/JIM RUYMEN

Pre dve večeri održana je 28. dodela nagrada Udruženja filmskih glumaca (SAG), a crvenim tepihom su prošetale neke od najvećih svetskih zvezda današnjice.

Između ostalih, tu su bili i Nikol Kidman i Kit Urban, koji su pokazali zbog čega su jedan od omiljenijih parova u svetu slavnih.

Poznata glumica i kantri muzičar zaljubljeno su se gledali i razmenjivali nežne dodire i poljupce dok su pozirali na crvenom tepihu.

Nikol Kidman je istakla svoju vitku figuru elegantnom, crnom, baršunastom haljinom sa mašnom na kragni, koja naglašava pravi šik starog Holivuda.

Ipak, ono što posebno upada u oči je to da se glumica poprilično izdeformisala od botoksa i raznih estetskih zahvata, te gotovo da ne može ni da pomeri facijalne mišiće.

Nikol Kidman, Nicole Kidman Keith Urban Kit Urban, Nikol Kidman, Foto: Profimedia/The Mega Agency/AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA

Njen glamurozni izgled dodatno je naglasila i šminka koja je podrazumevala jarko crveni ruž, dok je plavu kosu uredila neobaveznim talasima koji su se savršeno uklapali u celu kombinaciju. Njen suprug je nosio crno odelo od somota i kravatu sa srebrnim nitnama.

Podsetimo, par je u braku od 2006. godine i imaju dve ćerke, a prošlog meseca Nikol je otkrila tajnu svog srećnog braka.

- Mi smo mešavina i veoma dobro idemo jedno uz drugo. Neverovatno sam srećna što sam ga upoznala, a upoznala sam ga kasnije u životu i to je bila najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Taj čovek je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila - rekla je oskarovka za CBS Mornings.

Video: Zašto Nikol Kidman ne voli Remija Maleka?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    1. mart 2022 | 17:07

    Koliko vidim i muž je napunio jagodice bobice..........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA