Upoznao ga je sa bivšom, a venčao sa Hanom: Kum Petra Graše otkrio u kakvom je odnosu s Danijelom

Grašo i Kavčič poznaju se 25 godina

  • 0
Tomaž Kavčić, Danijela Martinović, Petar Grašo, Hana Huljić Printskrin: Instagram/danijelamartinovic/tomazkavcic

Slovenački kuvar Tomaž Kavčić poslednjih je nedelja prilično aktuelan u hrvatskim medijima zbog kumstva s Petrom Grašom. Grašo i Kavčič poznaju se 25 godina, a upoznali su se kada su Grašo i Danijela Martinović došli u njegov restoran 1997. godine u Sloveniji.

Kavčič je komentarisao hranu na svadbi godine u Splitu.

- Na njihovoj svadbi nije bio isti meni kao i na samitu čelnika Evropske unije. Samo je jedno jelo bilo s tog menija. Venčanje je bilo u organizaciji restorana Adriatic, oni su bili glavni, a ja sam pripremio aperitiv, prvo jelo, glavno jelo, te tortu - rekao je Tomaž.

Torta koju je Kavčič pripremio mladencima izazvala je mnoštvo komentara na društvenim mrežama.

- To je bila rezervna torta koja nije bila dekorisana jer su uz nju bile još dve torte. Ta torta je moja ideja i poslužujem je već više od deset godina. Ona je lagana, nema marcipana, šlaga, maslaca. To je torta koja se radi istom tehnikom kao sladoled, ali unutra ima japansku algu koja nam onda omogući da je možemo "skladištiti" na četiri do pet stupnjeva Celzijusovih.

- Sastoji se od mleka, čokolade i laganog biskvita. Torta se svima svidela, a puno gostiju je tražilo još komad. No, najbitnije je da je to torta koju su oni želeli i u njihovom je stilu - odlična, a s druge strane prizemljena. To su oni, to su mladenci - rekao je Kavčić za RTL.

Komentarisao je i svoj odnos s Danijelom Martinović.

- Ostajem prijatelj i s njim i s njom - rekao je kratko.

Kavčič i Grašo su postali dupli kumovi, a šef je otkrio kako ga je Grašo pitao da mu bude kum.

- On je romantična duša i nije mi to poručio telefonski. Prošle godine, kao i svake dosad, bili smo pozvani na neformalno druženje svih vlasnika Mišelinovih zvezda u Napulju. Tamo sam gost već 17 godina, a puno puta je Petar išao sa mnom. Pre nego što smo se tamo uputili, prošle godine pre Božića, kad smo sleteli na aerodrom, Petar mi je tamo rekao: "Tomaž, želja mi je da mi budeš kum" - otkrio je Tomaž, prenosi Index.hr.

Video: Filip Krajinović objavio snimke ekstravagantne proslave rođendana: Pevao mu Grašo, bilo je sve gala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA