Sud suspendovao Eminin slučaj, Mustafa podneo kontratužbu: Uplatio joj 115.000€, a plaćao je i ovo

Sandal je dostavio dokaze da je, otkako su se razveli u junu 2018. godine, uplatio ukupno 1.8 miliona turskih lira (oko 115.000 evra)

  • 5
Emina Jahović Mustafa Sandal Foto: ATA Images, Instagram/mustafasandal24

Kako pišu turski mediji, sud u Istanbulu suspendovao je slučaj Emine Jahović koja je tužila bivšeg muža Mustafu Sandala.

Pevačica je prošle godine tužila bivšeg supruga jer nije uplaćivao alimentaciju za decu, međutim, sud je, kako se sada navodi, ustanovio da to nije istina.

Pošto je podneo kontratužbu, Sandal je dostavio dokaze da je, otkako su se razveli u junu 2018. godine, uplatio ukupno 1.8 miliona turskih lira (oko 115.000 evra).

Kako dalje navode mediji sa Bosfora, polovina iznosa je navodno uplaćena na račun pevačice, koja je dobila starateljstvo nad njihovim sinovima Jamanom i Javuzom, dok je 900.000 otišlo za iznajmljivanje vile u predgrađu Čubuklu, koja, inače, pripada Sandalu.

Sud je ustanovio da je Mustafa deci plaćao školovanje i sve ostale potrebe, kao i da srpska pop zvezda odlično zarađuje zahvaljujući svojoj kozmetičkoj kompaniji.

Na narednom ročištu biće doneta odluka o odbacivanju tužbe, predviđaju izvori bliski bivšem paru i turskim dnevnim listovima.

Video: Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno, a povod je nikada lepši!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    3. mart 2022 | 13:03

    Alava...

  • Titi

    3. mart 2022 | 14:51

    Srpska pevacica ????? Ne bih rekla !

  • Рус

    3. mart 2022 | 14:08

    Molim vas nadjite moj komentar koji sam napisao na vest da se on ponovo ozenio.. Nekim ženama(90%) njih proradi sujeta , pa pocnu da tužakaju bivše muževe..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA