≫ 

Otkrivamo šta se dešavalo u bekstejdžu između Lukasa i Bajage: Sreli su se nekoliko puta

Muzičke zvezde su se nekoliko puta srele na RTS-u tokom izbora za Pesmu Evrovizije

  • 7
Momčilo Bajagić Bajaga, Aca Lukas Foto: Nikola Tomić, ATA Images

U prvoj polufinalnoj večeri izbora Pesme za Evroviziju, spekulisalo se šta se dešavalo u bekstejdžu između muzičkih zveda Momčila Bajagića Bajage i Ace Lukasa, da li je bilo čarki ili ne, a prema rečima našeg izvora, ipak je sve prošlo u miru.

Kako nam je rečeno od izvora koji je bio prisutan, Bajaga je u bekstejdžu, gde su takmičari bili pre nastupa, kao i u grin rumu vešto izbegavao blizak susret sa Lukasom, dok je Aca bio sa svojim timom ne inicirajući bilo kakav kontakt.

- Lukas je pre nastupa sedeo u bekstejdžu, pričao sa prisutnima, ali i na telefon. Bajaga nije bio u Acinoj blizini tada, te se nisu ni sreli. Njih dvojica videli su se dok je Lukas davao izjave za medije, Momčilo je tada prošao pored ne osvrćući se, a ni folker nije obratio pažnju na njega, ali su definitivno bar perifernim vidom, videli jedan drugog - rekao je izvor za Telegraf Jetset.

- Nakon nastupa Lukas je bio u grin rumu, baš kao i Bajaga, koji je radio dve pesme za takmičenje. Lukas je sedeo sa svojim timom, Bajaga sa svojim, a kada je Momčilo bio kod vrata, Lukas je baš tada krenuo da izađe. Mnogi su tada obratili pažnju na njih. Bajaga se blago okrenuo, tako da Lukas ne prođe tik ispred njega, već sa strane, tako da nije doslo do susreta "oči u oči". Folker je samo prošao ne osvrćući se i ne obraćajući se Momčilu - dodao je izvor.

Podsetimo, tokom snimanja prve polufinalne večeri, pitali smo Acu i Momčila šta se desilo i da li je došlo do sukoba između njih, a oni su to negirali ističući da se ništa nije desilo.

- Sedim mirno, ništa se nije desilo - rekao nam je Lukas.

- Ne mogu da komentarišem nešto što se nije desilo. To su gluposti i izmišljotine - rekao nam je Bajaga.

Video: Aca Lukas stigao na Košutnjak: Otkrio da li je bio priveden pred početak Pesme za Evroviziju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha ha

    4. mart 2022 | 12:17

    Zvezda je Bajaga a Aca je prazilukac

  • Sinovac

    4. mart 2022 | 12:36

    Verovatno imaju istog dilera pa nesto poslo naopako

  • Teča

    4. mart 2022 | 16:53

    E to je sukob kada ne znaš ko je kome stvarno šta rekao, a znaš da je Bajaga u pravu. Zašto? Pa zato što je taj Lukas sve ono, anticivilizacijsko, čega se grozim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA