≫ 

Andreja je istetovirala ime Nede Ukraden: Pevačica prešla 1.000 km do njene svadbe, zbog govora svi su plakali

Andreja od malena voli Nedu i njene pesme, nedavno je na ruci, na vidljivom mestu, istetovirala pevačicino ime i prezime

  • 10

Pevačica Neda Ukraden imabrojne obožavatelje, a među njima se izdavaja Andreja Krištofić (30) kojoj ima čak tetovažu posvećenu njoj i pevačica joj je ispunila veliku želju.

Andreja od malena voli Nedu i njene pesme, nedavno je na ruci, na vidljivom mestu, istetovirala pevačicino ime i prezime, a većina muzičara ne možese pohvaliti ovkakvim činom poštovanja i ljubavi.

Neda je u kontaktu s Andrejom, koja ju je pozvala na svoje večanje, a kako je i zbog obaveza i udaljenosti, mislila da možda neće doći, pevačica ju je iznendila i dodatno usrećila na njen bitan dan.

Pevačica je prešla 1.000 kilometara kako bi došla na njenu svadbu i ispoštovala je, što je Anreji još jedan od razloga zašto je obožava i zašto je njen najveći fan.

Neda je iznenadila Andreju na venčanju, a govorom je dinula nju i sve goste.

- Veliko mi je zadovoljstvo da sam deo slavlja, ove lepe svečanosti naše drage Andree, koja je imala veliku želju da joj ja budem gost na venčanju. Ako mi verujete, prevalila sam danas 1.000 kilometara, nisam htela da je razočaram, da je izdam, znam koliko joj znači ovaj dan - rekla je pevačica na svadbi.

- Žao mi je da tvoja mama nije tu večeras, tebi je Bog dao da imaš svog tatu, da imaš, pre svega sebe, svog Davida, svu ljubav ovog sveta. Došla sam ti kao neko ko ti može biti mama, po godinama, želim ti preneti svu ljubav majke koju nemaš, a koju zapravo imaš među nama svima ovde - rekla je Neda, nakon čega su se ona i Andreja zagrlile, a mnogi su zaplakali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cale

    4. mart 2022 | 16:30

    Svasta..istetovirala ime pevačice🤪🤣 Svakakvih ljudi....

  • Da kazem

    4. mart 2022 | 17:31

    Boze me sacuvaj,kuda ide ovaj svet...

  • picollina

    4. mart 2022 | 16:35

    Kao da je nogama presla 1000km a ne avionom i kao da je za dzabe dosla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA