Edita poručuje: Družimo se i uživamo u sjajnoj atmosferi 8.marta

U posebno kreiranom repertoarsko-aranžmanskom, Edita će na Međunardonom danu žena pozdraviti publiku i upriličiti dnevni matine

  • 2
Edita Aradinović Printskrin: Promo

Skoro čitavu deceniju pop pevačicu Editu Aradinović imamo prilike da vidimo kako svojim muzičko-scenskim spektakl donosi brojne novitete na našoj sceni. Upravo je to bio razlog Rea Medike i Galerije BW da svim dama povodom 8.marta priredi koncert za pamćenje.

U posebno kreiranom repertoarsko-aranžmanskom, Edita će na Međunardonom danu žena pozdraviti publiku i upriličiti dnevni matine, gde će kroz čuvene hitove učiniti svaku ženu da se oseća posebnom. Hitovi koje izvodi Dino Merlin, “Prljavo kazalište”, Bebi Dol, Željko Samardžić, Dino Dvornik, Emina Jahović, Rasta, kao i mnoge pesme pevaće Edita uživa za sve posetio Galerija.

Ali tu nije kraj, izvešće i svoje hitove kao što su “Magnum”, “Slobodno me radi”, “Životinje” i mnoge druge. Interesantno je da će koncert trajati više od 60 minuta, a ulaz će biti besplatan. Početak je zakazana za 16 časova.

- Drag moje devojke, žene, dame radujem se da se družimo i uživamo u sjajnoj atmosferi i energiji 8.marta. Očekujem vas, posebno što će ovo biti veoma poseban koncert, a spremili smo i brojna iznenađenja za vas - poručila je Edita ovim povodom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo pitam...

    5. mart 2022 | 22:57

    Ko ce doci u sred radne nedelje u 16h kad mnogi rade do 17h i duze...A da, ovu slusaju tinejdzeri...Peva za njih 😂

  • Moze

    5. mart 2022 | 16:31

    Noc dve gde da se uplati?🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA