≫ 

Tea bez brusa zamešala atributima na svadbi Lukasovog sina: Bakšiš jedva drži u ruci

Lukas je odmah ustao kada se Tea latila mikrofona, te je bio jedan od najveselijih, a bio je galantan i kada je bakšiš u pitanju

  • 2

Popularna pevačica Tea Tairović bila je specijalna gošća na svadbi sina Ace Lukasa, Lazara Vuksanovića, a kada se latila mirkofona napravila je haos.

Tea je bila smeštena za stolom gde je sedeo Lukas, kao i folk zveda Ceca Ražnatović, koja je takođe pevala, i to u duetu sa Acom napravila haos, a onda je Tairovićeva nastavila sa ludilo atmosferom.

Mlada pevačica blistala je u dugoj, elegantnoj haljini sa otvorenim leđima, a kada je zaplesala jasno se videlo da ispod kreacije ne nosi brushalter, te je svaki njen pokret bio rizičan.

Tea je pevala svoj hit "Hajde", a kada je pustila glas i zatresla atributima, svi su gledali u nju i dobila je ogroman bakšiš koji je jedva držala rukom oko mikrofona.

Dok je Tairovićeva pevala, oko nje su se okupili brojni gosti sa veselja koji su uživali, a i snimali je.

Lukas je odmah ustao kada se Tea latila mikrofona, te je bio jedan od najveselijih, a bio je galantan i kada je bakšiš u pitanju.

Video: Živa vatra! Golišava Tea Tairović zaigrala trbušni ples

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    7. mart 2022 | 20:12

    Ova devojka toooliko novca uzima a ne ume da se obuce,sto znaci da ukus nema veze sa novcem.Potreban ti je stilista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA