≫ 

"Ali mama, ja jesam bogata": Anastasija podelila objavu poznate pevačice - komentari "pljušte"

Nakon što je sinoć pokazala vrele kadrove iz kade, dvadesettrogodišnja Anastasija Ražnatović je podelila citat koji je pokrenuo more poruka

  • 6
Anastasija Ražnatović, Amig Show Foto: Nikola Tomić

Pevačica Anastasija Ražnatović dospela je u žižu interesovanja zbog objave na društvenim mrežama.

Nakon što je sinoć pokazala vrele kadrove iz kade, dvadesettrogodišnja Anastasija Ražnatović je podelila citat koji je pokrenuo more poruka.

Naime, naslednici folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović dopala se izjava američke glumice i pevačice Šer, pa je istu postavila na svoj Instagram profil.

Anastasija Ražnatović Anastasija Ražnatović, Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija

- Mama mi je rekla: "Dušo, znaš, jednog dana bi trebalo da se skrasiš i udaš za bogatog čoveka". Rekla sam joj: "Mama, pa ja sam bogat čovek" - glasi citat čuvene Amerikanke koji je Anastasija podelila.

Anastasija, inače, retko govori o stvarima iz privatnog života, ali je prošlog meseca iznenadila javnost jednim priznanjem.

Ona je, naime, otkrila da je dok je bila dete terala svoju mamu Cecu Ražnatović da bude u vezi sa kolegom Željkom Joksimovićem.

- Željko Joksimović mi je bio super. Sećam se da sam terala mamu da se zabavlja sa Joksimovićem, jer sam ja bila mala! (smeh) - kazala je Anastasija u emisiji "Amidži šou", a potom istom prilikom otkrila i ko je najveći neprijatelj njene familije.

- Saša Vidić - kazala je Anastasija, pa dodala:

- Zar moram da dodajem išta?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA