Nakon Ilića i Ojdanić otkrio da je sebi obezbedio grobno mesto: Jednog dana svi idemo na onaj svet

- Moj dobri Bora Drljača isto je imao želju da se sahrani pored prve supruge, nije hteo u Aleju - rekao je pevač

  • 3
Miroslav Ilić, Era Ojdanić

Foto: A. Nalbantjan, Nikola Tomić

Nakon što su njegove kolege, pevačica Nada Obrić i pevač Miroslav Ilić javnosti nedavno otkrili da su sebi već obezbedili grobno mesto, o ovoj temi oglasio se i pevač Era Ojdanić.

Kako je Era ispričao, nije mu jasno zašto se u javnosti digla fama oko priče o tome da su njegove kolege sebi obezbedile mesto za večni počinak.

- Ne znam što se digla uopšte fama oko toga, pa nije Miroslav jedini koji je kupio grobno mesto. Imamo mi i godine, svesni smo da jednog dana svi idemo na onaj svet. Čovek je hteo da obezbedi večnu kuću, i da se kada mu dođe sudni dan sahranu u Mrčajevcima. Neće Aleje i šta ti ja znam i to je sasvim u redu- rekao je pevač i dodao:

- Moj dobri Bora Drljača isto je imao želju da se sahrani pored prve supruge, nije hteo u Aleju. Ja imam grobno mesto pored moje pokojne supruge i mislim da je sasvim normalno da kad dode taj sudnji dan počivam pored žene koja mi je decu rodila - kaže Ojdanić i dodaje:

Era je otkrio da ni danas ne zaboravlja pokojnog kolegu Drljaču, te da za njega često zapali sveću.

- Iskreno da vam kažem, ja Bori često zapalim sveću, odem u crkvu i zapalim mu sveću za pokoj duše. Nikako da ugrabim vreme da mu odem na groblje. Kao da mi ne da neka viša sila, znam da bih se slomio na njegovom grobu. Mnogo mi nedostaje, toliko smo vremena zajedno proveli. Zato me čudi da me njegov sin nije zvao ni na jedan pomen koji je bio Bori. Ali, dobro, ne zameram ništa - završava pevač za Svet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA