≫ 

Bjela sa prelepom ženom Majom "uhvaćen" na aerodromu: Ovaj detalj svi komentarišu

Oni važe za jedan od skladnijih poznatih parova, ali se retko pojavljuju zajedno u javnosti

  • 2
Premijera filma Dragan Bjelogrlić, Foto: ATA Images/Borislav Zdrinja

Popularni glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić snimljen je sa suprugom Majom Bjelogrlić, na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.

Nakon putovanja, Dragan i njegova lepa supruga stigli su u srpsku prestonicu, a pri dolasku na aerodrom, "ulovila" ih je ekipa emisije "Paparaco lov".

Bili su vidno raspoloženi, a dok se Maja u početku "skrivala" iza tamnih naočara i crne maske za lice, glumac se smeškao i nije se skrivao od kamere.

Maja nije imala ni truku šminke, a kada je napolju, pred ulazak u automobil, skinul masku, mnoge je oduševila prirodnom lepotom i bez šminke.

Jedan detalj svima je zapao za oko i mnogi komentrišu to što je Bjelina supruga viša od  glumca, što se i primećuje na snimcima.

Podetimo, Dragan i Maja venčali su se 1996. godine i imaju dvoje dece, sina Alekseja i čerku Miju. Oni važe za jedan od skladnijih poznatih parova, ali se retko pojavljuju zajedno u javnosti.

Video: Film Toma, svoj pohod po bioskopima završio je humanitarnom projekcijom u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    10. mart 2022 | 11:19

    Тешко бити виши од бјеле

  • Mara

    11. mart 2022 | 21:42

    Opet sam gledala "vratice se rode" I nastavak "rode u magli" pa stvarno jedna od najjjboljih serija ikad. On me je zaista odusevio ulogom..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA