Brat Mirka Šijana uhapšen u Zvorniku zbog pucnjave na Autokomandi: Nalazi se u pritvoru u Sarajevu

Nakon hapšenja je prebačen u ekstradacioni prtivor, što znači da će biti isporučen Srbiji

  • 11
Vukašin Šijan mirko Foto: Facebook

Vukašin Šijan (23), sin ubijenog Zorana Šijana iz Surčina, uhapšen je u Zvorniku u Republici Srpskoj zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi na Autokomandi u Beogradu, proteklog vikenda.

On je uhapšen sa još jednim lice, Markom V. nakon čega su prebačeni u ekstradacioni prtivor, što znači da će biti isporučeni Srbiji, potvrđeno je za Telegraf.rs.

- Šijan se trenutno nalazi u pritvoru u Sarajevu. Postoje problemi ono identifikacije uhapšenih lica i zato još nisu isporučeni našoj zemlji - tvrdi naš izvor.

Prema rečima tog izvora, sumnja se da su njih dvojica učestvovala u pucanjavi koja se desila na Autokomandi u subotu ujutru.

Podsećanja radi, mladić M. K. (20) ranjen je u pucanjavi koja se dogodila na ispred jedne kafane u subotu ujutru, a svemu je, kako su očevici ispričali, prethodila svađa oko devojke.

Kako su očevici tada izjavili na Telegraf.rs, napadači su pobegli taksijem ka stadionu Partizana a, kako saznajemo, ceo događaj snimile su kamere. Navodno su i napadači i ranjeni mladić sedeli u restoranu, kad je došlo do rasprave i svađe, i to zbog najverovatnije zbog devojke koja je bila u društvu jedne grupe mladića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    10. mart 2022 | 16:22

    Omladinac se gadno istripovao. U rudnik sa njim..

  • Tui

    10. mart 2022 | 17:15

    Daj sklonite ga vise sa ulice, pa skoro je opet bio ucesnik u nekim pucnjavama vise puta... maknite ga sa ulice krimosa.

  • Duska

    10. mart 2022 | 16:25

    Jel ovo za Dzetset ili za crnu hroniku?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA