"Nisam mezimica, tata će se ljutiti": Ovo su roditelji Jovane Jeremić, ona im je treće dete

Jeremićeva neretko sa pratiocima na Instagramu deli svoje stare, porodične fotografije, a ona na kojoj pre nekoliko godina pozira sa majkom i ocem raznežila je mnoge

  • 0
Jovana Jeremić Printskrin: TvPink

Voditeljka Jovana Jeremić uvek je u intervjuima isticala koliko je ponosna na svoje roditelje Olgu i Miodraga, koji su od nje "napravili ono što je danas".

Za svoj uspeh je, kako uvek ističe, zaslužna sama, a dobrim delom i njeni roditelji, koji su je učili da bude borac, čestita i poštena, te da se svojim trudom i radom bori za svoje "mesto pod suncem".

Jeremićeva neretko sa pratiocima na Instagramu deli svoje stare, porodične fotografije, a ona na kojoj pre nekoliko godina pozira sa majkom i ocem raznežila je mnoge.

"Mi, čistokrvni Šumadinci i Šumadinke, mi volimo ovako kada se slavi - isključivo gospodski. Jesam treća, ali sam 3. sreća. Zlatna. I nisam mezimica, mada će se tata ljutiti kad to kažem jer on ističe kontra. Ja sam osvajač. Gospoče. Srpsko gospoče", napisala je Jovana na Instagramu.

Objavu je komentarisala i oduševljena pevačica Ana Nikolić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Inače, njeni roditelji početkom meseca proslavili su 48 godina braka.

Video: Jovana Jeremić u trenerci došla na doček ispred Skupštine: Đuskala uz hitove Jelene Karleuše

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA