≫ 

Zvezda Granda sa ženom i ćerkom saznao pol drugog deteta: Svi su skakali od sreće

Pevač i njegova supruga držali su veliki balon, a njihova naslednica ga je probušila

  • 1

Pevač Milan Mitrović i njegova supruga čekaju drugo dete, a sada su otkrili da li će dobiti naslednika ili naslednicu.

Zvezda Granda i njegova supruga držali su veliki balon, a njihova naslednica ga je probušila, pa su izašli mali baloni roze boje i nagovestili da ovaj par čeka devojčicu.

- Još jedna princeza dolazi da pojača kraljevstvo - napisao je Milan u opisu videa na svom Instagram profilu, a kada su saznali pol bebe svi su bili presrećni.

Podsetimo, supružnici su mesecima priželjkivali proširenje porodice, pa će za sedam meseci njihova ćerka Zara, koja ove godine puni sedam godina, dobiti sestru

- Zara je nešto najlepše što je u životu moglo da mi se dogodi. Jedva čekam da provedem svaki momenat s njom i suprugom. Bojana ne želi sada na brzinu i drugo dete, hoće da se posveti maksimalno našoj devojčici, ali da se samo ja pitam, ja bih voleo odmah sutra da dobijemo drugo dete - rekao je pevač nedavno.

- Deca su nešto najlepše što čoveku može da se dogodi. Žao mi je što ne provodim vreme s njima onoliko koliko bih ja voleo, ali umem uveče kasno da dođem sa svirke i da se mazim s ćerkom, koja čim čuje da sam došao, otvara okice i mazi se s tatom - ispričao je nedavno Milan, kojem se sada želja i ostvarila.

Video: Jelena Kostov u trećem mesecu trudnoće otkrila pol deteta

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    12. mart 2022 | 13:48

    Znači mi koji smo postali roditelji pre ovih balona još ne znamo šta smo dobili.....nismo probušili balon....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA