≫ 

Ovo je honorar Miljane Kulić u Zadruzi: Ostala je bez novca, pa je pristala i na ovu sumu

Kulićeva će ponovo ući u petu sezonu Zadruge, ali ovog puta sa drugačijim uslovima

  • 14
Zadruga 5, početak, ulazak Miljana Kulić Foto: ATA Images

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić posle diskvalifikacije ponovo ulazi u petu sezonu Zadruge, ali ovaj put sa novim dečkom Nenadom, a ono što je sada još drugačije jeste iznos njenog honorara.

Kako se navodi, Kulićeva je navodno molila da uđe u rijaliti jer je ostala bez dinara, dok će sada zarađivati zajedno sa momkom 2.000 evra nedeljno koliko je iznosio honorar samo za nju u prethodnoj sezoni.

- Miljana je bila svesna da je optuživala lažno produkciju da su je opijali. Lagala je narod, a sada se nakon svega izvinila kada je izašla. Mislila je da će moći da živi od reklama, ali to nije bio slučaj. Kako je napolju ostala bez dinara, ona je pristala da se takmiči za 2.000 evra nedeljno zajedno sa momkom, iako je ona sama nekada zarađivala toliko - rekao je izvor.

- Napolju Miljanu niko nije hteo da plaća za bilo kakav vid reklame. Snimila je pesmu koju niko nije slušao, dok su mnogi kritikovali i njen pokušaj nastupanja u jednom popularnom klubu u Zagrebu. Ovo joj je jedina šansa da se izvuče iz svoje sopstvene propasti - dodao je izvor za Blic.

Kulićeva je otkrila svojim pratiocima na Instagramu da je povredila skočni zglob i poručila da mora na operaciju, a kako je istakla ona večeras, 12 marta ulazi u Zadrugu.

- Polomila sam nogu i moram na operaciju. Pala sam ispred tržnog centra, okliznula sam se na led i slomila nogu. Sutra ulazim sa Nenadom u Zadrugu. To je moja kuća - napisala je Miljana.

Video: Miljana Kulić izdominirala na nastupu u Zagrebu: Doslovno je pevala je za sve pare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    12. mart 2022 | 11:29

    I ponovo ima 4 doktorske plate mesecno. Gospode Bože da li je realno da se ovo dešava....

  • Miloš

    12. mart 2022 | 11:45

    Ovo je porazno za svakog mladog stručnjaka u ovoj zemlji. Da sam na početku karijere otišao bih odavde u tri pm pa ako moram da trpim degradaciju da to bar ne bude od strane moje zemlje.

  • Nenad

    12. mart 2022 | 15:55

    O Bože sačuvaj 😅😅😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA