≫ 

Mimi Oro završila u zatvoru: Evo šta se desilo

Starleta je i ranije imala problem sa zakonom

  • 4
Starleta Milica Zivanovic, Mimi Oro Foto: ATA Images

Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro, kako Telegraf.rs saznaje, upućena je na izdržavanje zatvorske kazne zbog kršenja zakona o bezbednosti u saobraćaju.

Starleta se trenutno nalazi u ženskom zatvoru u Požarevcu, gde izdržava kaznu, i nije poznato kada će biti slobodna.

Prema našim saznanjima, nekadašnja rijaliti učesnica nije u predviđenom roku izmirila saobraćajne kazne zbog čega je sankcionisana.

Podsetimo, Živanovićeva je još 2014. godine uhapšena u akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policije. S njom je tada privedeno još sedam devojaka, koje se takođe sumnjiče za prostituciju.

U martu prošle godine ona je s Tijanom Maksimović, poznatijom kao Tijana Ajfon, privedena u SBPOK. Obe su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa klanom Veljka Belivuka. Mimi je po izlasku sa saslušanja ispričala šta se dogodilo.

- Bila sam ispred Tijaninog lokala, pomagala joj da prenesemo neke stvari, odjednom je upao UKP, stavili nam lisice i da krenemo. Ispitivali su nas, postavili su mi dosta pitanja zbog cele situacije, ali rekli su mi da ne smem da pričam o tome. Mislim da nema potrebe da nas više ispituju, ali videćemo - rekla je ona tada.

- Postoji prostitucija uopšteno i na estradi, među poznatim ljudima, a postoji i uopšteno prostitucija. Pa ima, mislim naravno, nepristojnih ponuda, da. Što se tiče i od žena i od muškaraca. Svaka imalo lepa devojka je imala neku nepristojnu ponudu. U pitanju su i žene i muškarci, i stariji i mladi, nema pravila što se tiče tih stvari. Ja nikada nisam uzela novac za tako te neke stvari. Pre bi me dečko prebio nego da idem malo levo-desno. Uglavnom to rade neobrazovane, devojke koje su iz provincije, na fakultetu, koje manje imaju para - govorila je Živkovićeva.

Video: Morala sam da priznam krivicu! Evo zašto sam uhapšena: Romana tvrdi da nije pljačkala bankomate

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zamisli da

    13. mart 2022 | 13:47

    te zovu "Mimi Oro" 😂😂😂🙏

  • Sju

    13. mart 2022 | 13:52

    Koje je zanimanje ,,starleta,,jer se taj novi naziv samo kod nas koristi???

  • Др

    13. mart 2022 | 15:10

    Неће бити у Забели, не лупетајте! Завод за спровођење санкнкција за жене је Пожаревац! Мада би се осуђеници у Забели баш обрадовали!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA