≫ 

Dragana Mićalović u suzama: Bog je zapisao da je to trebalo da čekam 10 godina

- Zbog uloga i posla rano sam bačena u javnost i izgubila sam jedan deo života koji sada ponovo živim, a koji mi je jako nedostajao - rekla je glumica

  • 1
Dragana Mićalović Prinstskrin: K1

Glumica Dragana Mićalović rasplakala se kada se u program uključila njena koleginica sa fakulteta Tamara Milačić, koja je otkrila kakva je Dragana kao studentkinja, "ulozi" na koju je čekala deset godina. 

- Ako je Bog zapisao da je trebalo da čekam deset godina da bih upoznala ove divne ljude onda mi je drago što je to bila moja sudbina. Zbog uloga i posla rano sam bačena u javnost i izgubila sam jedan deo života koji sada ponovo živim, a koji mi je jako nedostajao - ispričala je Dragana, koja je upisala fakultet, iako iza sebe već ima dugogodišnju glumačku karijeru.

- Ja sam njima donela neku svoju ozbiljnost i zrelost, kroz savete da ne smeju da gube vreme i da su tu da bi učili, a oni su meni poklonili ono što mi je trebalo, mogućnost da se oslobodim, opustim i osetim tu radost njihove dečje igre, onaj trenutak da se na predavanju nasmeješ od srca, a da niko ne razmišlja o tome da si ti Dragana Mićalović, već sam tu, pre svega, njihova koleginica - dodala je glumica.

Dragana je otkrila gledaocima da će je uskoro ponovo gledati na malom ekranu u nastavku hit serije "Tajne vinove loze" u kojoj će tumačiti majku Vere, lika koji igra njena sestra Sloboda Mićalović.

- Jednoga dana Sloboda je nakon svojih snimanja posmatrala iz režije neku od mojih scena i u šali rekla: "Pa, ličimo" - rekla je Dragana na K1 televiziji u emisiji "Prvi red" i pustila je suzu objasnivši da je tada sestri uz osmeh rekla da je ona njoj sada majka i da mora da sluša sve što joj ona kaže.

Video: Dragana Mićalović proslavila 31. rođendan, a emotivnom porukom je raznežila mnoge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    14. mart 2022 | 11:13

    Ne dorastao zadatku, ponasa se kao deriste koje bezi od kuce. ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA