Duga, kovrdžava kosa je zaštitni znak Lidija Vukićević, ali paž sa šiškama joj stoji "brutalno"

- Kakvu god promenu uradili na sebi, ništa vam bolje ne stoji od samopouzdanja - napisala je Vukićevićeva

  • 9
Lidija Vukićević Foto: A. Nalbantjan

Glumica Lidija Vukićević je nedavno objavila fotografiju gde je svoju prepoznatljivu kovrdžavu kosu isfenirala na ravno, menjala je i boju kose, a sada je objavila fotku sa paž frizurom.

Ona je fotografiju objavila na svom Instagram profilu, pozirala je i napisala:

- Kakvu god promenu uradili na sebi, ništa vam bolje ne stoji od samopouzdanja - napisala je Vukićevićeva svojim pratiocima na Instagramu, a mnogi su se zapitali da li je ovo perika ili se ipak Lidija odlučila da lokne zameni paž frizurom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Inače, Lidija Vukićević, otkrila je nedavno da je napokon pronašla partnera koji joj odgovara, a koji je 15 godina mlađi od nje.

- Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan meni, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene - rekla je glumica.

- Klasičan sam emotivac, ali emocije moraju biti dobro vođene. Pokušavam da se ne dajem svakome i tek nedavno sam shvatila da me mnogi vide kao socijalnu ustanovu, jer umem da slušam, empatična sam i upijam kao sunđer, što se na kraju negativnu odrazi na mene. Odlučila sam da napravim selekcija za koga to treba da radim - zaključila je Lidija za Blic.

Video: Nevaljala Lidija u 59. godini pokazala ubitačan dekolte u plićaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joja

    15. mart 2022 | 05:44

    Sta vam znaci brutalno, majke vam.

  • Danijel

    15. mart 2022 | 06:27

    A najbrutalnije joj stoje ove bananica obrve. 😂

  • Konstrukt

    15. mart 2022 | 02:38

    To nije samopouzdanje vec pokusaj da izgledas kao da ti 25! Ima toliko drugih lepih stvari sa kojima se mozemo zabaviti, ali pretpostavljam da na ovaj nacin glumci ostvare dodatnu zaradu, pa onda nastave da glume i kad izadju iz pozorista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA