≫ 

Hrvatska pevačica oduševljena Konstraktom: Nosila bih joj lavor na Evroviziji

Pevačica grupe "Colonia" komentarisala je predstavnicu Srbije na Evroviziji

  • 3
Ana Đurić Konstrakta Foto: Marko Jovanović

Predstavnica Srbije na 66. "Pesmi Evrovizije" Ana Đurić Konstrakta, zaludela je čitav region svojom pesmom "In corpore sano".

Pevači i javne ličnosti iz susednih zemalja ne kriju oduševljenje Konstraktinim konceptom, a među njima je i popularna hrvatska pevačica Indira Levak, nekadašnja članica grupe "Colonia".

Indira je poznata po svojoj energiji i ekscentričnim nastupima, a Anom Đurić je jednostavno oduševljena i želi joj odličan plasman na predstojećem takmičenju.

- Ona je autentična, posebna i svoja, totalni art, što se meni jako sviđa. Ja sam totalni opozit svemu tome. Kada sam išla na Doru, imala sam dinamičnu i energičnu pesmu sa upečatljivim scenskim nastupom koji je rasturio binu, a onda se dogodi Konstrakta, koju gledam i slušam i kažem: "Ovo je super!". Sigurna sam da će postojati ljudi koji je nisu shvatili i oni koji će je obožavati. Neće biti sredine, da neko kaže "onako". Divim joj se i želim joj da postigne veliki uspeh na Evroviziji - izjavila je Indira.

Istakla je i da bi se svojoj koleginici rado pridružila na bini u Torinu.

- Da, kako ne! Mi muzičari smo umetničke duše koje se možemo jako dobro snaći i na pozorišnim daskama. Imamo tu crtu. Možda bih mogla da nosim peškir Konstrakti ili da joj dodam sapun na stejdžu (smeh) -  u svom originalnom stilu je rekla Indira Levak za medije pred nastup u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    15. mart 2022 | 22:11

    Kolonija baš zbog njenog scenskog nastupa nije prošla.....na bini nije bila ona ....inače volim njen glas i tu mušku energiju......

  • muz

    15. mart 2022 | 18:48

    narcis mujkic sta on kaze

  • Krlja

    15. mart 2022 | 23:50

    Jesam srbin ali ova pesma je dno dna...pola balkana pravi sprdnju sa njom...a nas predstavlja...ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA