≫ 

Tik Tok TOP 5 za 18. mart

Pogledajte šta je to danas najaktuelnije na ovoj društvenoj mreži

  • 0
Telegraf top 5 Printskrin TikTok

1. Lazar je korisnike, a naročite korisnice ove društvene mreže oduševio svojom verzijom plesa na pesmu Viki Miljković - "Narukvice". Možda ova koreografija postane viralna kao ona za pesmu "Crno na belo", ko zna.

@lazatralala #fyp #fypシ ♬ Originalton - lazatralala

2. Nucci je svoj novi hit predstavio publici pre samo nekoliko dana, a na TikToku je već postala hit uz koji se mnogi snimaju kako lipsinkuju. Emina je osmislila novu tranziciju za koju ne sumnjamo da će postati trend.

@eminatsili Ljetni bengeri poceli #fyp #foryou #foryoupage #balkan #bosnia #serbia #croatia #balkantik #nucci ♬ Crno Oko - Nucci

3. Popularni tiktoker Gleb je rešio da nauči da igra kolo i to užičko! Pogledajte da li su Andrija Jo, Luka i Arsa dobri instruktori.

@glebfeels A Serbian traditional dance😁🇷🇸🕺 @aleric.luka @andrijajo @arsaovde #serbia #kolo #glebfeels ♬ Užicko Kolo - Velimir Živković - Velja

4.  Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević daje korisne savete za situacije kada se ne osećate dobro u svom telu. Pomaže li tada šljašteći nakit?

@natasa_aksentijevic ♬ original sound - natasa_aksentijevic

5.  Mihailo i Nika su spremni za Torino, iako im još uvek niko nije uputio zvaničan poziv. Hoće li se Konstrakti svideti ova koreografija?

@mihailokocic @Zemlja Gruva povedite nas na evroviziju pls @nikastankovic #serbia #balkan #bosnia #croatia #fyp #eurovision ♬ In corpore sano - Konstrakta

Video: Neverovatna transformacija tik tokerke: Bila je ogromna, a postala je prava manekenka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA