≫ 

Lejla Zahirović : Partnera sam uhvatila u prevari, prećutala sam i prešla preko toga...

- Trpela sam sve to i držala u sebi do momenta kad sam otišla bez razloga i nikada mu nisam rekla da sam sve saznala i da znam šta je radio - rekla je mlada pevačica

  • 1

Mlada pevačica, učesnica Zvezda Granda, Lejla Zahirović, otkrila je da je bila prevarena od strane emotivnog partnera, a uprkos tome što se uverila svojim očima, odlučila je da prećuti i svom tadašnjem dečku pređe preko svega.

Naime, Lejla se nakon dve godine vratila na muzičku scenu hitom "Gori", u kom će se, kako je ranije rekla, pronaći njen bivši, pa smo je pitali da li sa bivšima ostaje u kontaktu.

- Sa svakim bivšim sam prekinula kontakt, nismo na ratnoj nozi ostali, nismo posvađani, ali nismo u kontatu, kad nešto završiš onda treba da ostane na tome. Za sada bivši nisu insistirali da mi se vrate, ali dešavalo mi se pre, posle nekih dugih veza, da požečle nakon nekog vremna da se vrate i pokaju za nešto, ali sada ne, to se više ne događa. Kad su bivši neka budu bivši, vreme je za to - počela je priču Lejla za Telegraf Jetest.

Mlada pevačica je partnera "uhvatila" u preveari, kada je u njegovom telefonu našla poruke, ali je sve prećutala i oprostila, međutim, zbog toga se pokajala.

- Dešavalo se da sam partnera uhvatila u prvari i prelazila sam preko toga. U pitanju su prepiske bile, tako te neke stvari. Ono što svako danas prolazi. Prećutala sam, mislila sam da će mi moj partner tada sve to sam priznati, imala sam to poverenje da će sam da se pokaje i da kaže: "Moram nešto da ti priznam...". Trpela sam sve to i držala u sebi do momenta kad sam otišla bez razloga i nikada mu nisam rekla da sam sve saznala i da znam šta je radio - rekla je pevačica.

Na pitanje da li će nakon njene priče bivši o kom je govorila da se pronađe, Lejla nam je rekla:

- Više njih će se pronaći. Nikada me niko nije pozvao i izvinio se, i dalje je krivio mene, kad sam sigurna u to, kad nešto saznam, pokušali su da manipulišu sa mnom, da okrenu sve na svoju stranu, da kažu: "Ti si kriva, ti treba da se izviniš za to". Mislim da je problem bio u meni, jer sam bila ta osoba kada oseti mali deo nečije pažnje, dajem sve od sebe i preko svega prelazim toj osobi. Isključuivo sam krivila sebe što sam to dopustila. Dobro sam se opametila i dobro me to poljuljalo.

Mladoj pevačici je Sloba Radanović slao poruke dok je bio u emotivnoj vezi sa Kristinom Kijom Kockar, na šta se Lejla osvrnula, a zatim je otkrila da li su joj se slučne situacije dešavale sa drugim kolegama.

- To je bilo u takmičenju Pinkovih Zvezda, Sloba i ja smo bili u dobrim ondosima, kada mi je slao poruke, on je tada bio u vezi sa Kijom. Nisam znala da ima devojku, jer je nikada nisam videla, zajedno smo bili u karantinu, svi smo radili zajedničke probe. Međutim, naša komunikacija se završila i sve je ostalo na tim porukama. Nije mi se to ponovilo sa drugim kolegama - zaključila je ona.

Video: Disko, pa na šljokice, kožne pantalonice i čizmice: Cecin omaž retro stajlinzima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA