Jovan Memedović sagradio oazu mira: Smeštena je u netaknutoj prirodi, na skrivenoj lokaciji

Voditelj na ovom mestu neretko uživa uz vino i pogled na reku dok mu društvo prave dva psa

  • 7
Jovan Memedović Printskrin/Instagram/jovanmemedovi

Jovan Memedović važi za jednog od najvećih ljubitelja prirode na ovim prostorima. Sa svojom televizijskom ekipom obišao je gotovo svaki kutak prelepe Srbije, ali i šire, a jedno mesto mu se toliko svidelo da je tu rešio da napravi sebi vikendicu.

Budući da Jovan retko daje intervjue i još ređe otkriva detalje svog privatnog života, još nije poznato gde se njegova oaza mira nalazi.

S vremena na vreme na svom nalogu na Instagramu objavi poneku fotografiju iz svog privatnog raja, pa tako znamo da uživa u kući napravljenoj od drveta.

Kada je unutrašnjost u pitanju, sudeći po fotografijama, sve je ušuškano i odiše toplinom pravog porodičnog doma. Jednostavan, ali lepo uklopljen nameštaj, fotografije na zidovima i sitnice koje oslikavaju pravu seosku kuću čine da svako, ko bi se našao na ovom mestu, može da se isključi iz svakodnevnice i uživa.

Posebno mesto u Jovanovom srcu imaju njegovi verni psi, pa tako njegov poznati pratilac, nemački ovčar, ima i svoj krevet.

Kako se može videti, vikendica poznatog i voljenog voditelja nalazi se blizu reke, što uživanje na terasi podiže na viši nivo.

A za kraj večeri, kada padne veče, Jovan je pokazao da i te kako ume da uživa u čaši lepog vina, kao pravi hedonista.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA