≫ 

Aleksandra Bursać: Muškarci danas nemaju dovoljno petlje za neke ozbiljnije i normalnije devojke

Iako se ranije plašila moćnih muškaraca, koji su joj se nabacivali, pevačica danas smatra da bi joj takav jedan danas možda i legao,

  • 5
Grand Specijal, Aleksandra Bursać Foto: Nikola Tomić

Pevačica Aleksandra Brusać proslavila se svojim učešćem u takmičenju "Zvezde Granda".

Ona je kao vrlo mlada devojka ušla u pevačke vode i tada kao slatka plavušica, osvojila srca publike. Kako su godine prolazile, ona je došla do nekih svojih istina o životu, poslu kojim se bavi, ali i muškarcima.

Kako je Aleksandra navela, iako se ranije plašila moćnih muškaraca, koji su joj se nabacivali, ona danas smatra da bi joj takav jedan danas možda i legao, jer su njeni prethodni imali problem sa tim što ona više zarađuje od njih, piše Blic.

- Nažalost nemam dečka. Muškarci mi se ne udvaraju dovoljno. Oni danas nemaju dovoljno petlje za neke ozbiljnije i normalnije devojke. Muškarac, ako želi da bude sa mnom u vezi, treba pre svega da razume moj posao i da može da mi posveti dovoljno pažnje. Ja kroz ovaj posao nosim veliko breme i treba mi neko ko će da me opusti kad dođem kući i sa kim mogu da pogledam film i sa kim mogu da prošetam, jednostavno da uživam - rekla je ona, a onda otkrila da je do sad njen posao bio najveći problem kod partnera sa kojima se zabavljala, te da su oni bili ljubomorni.

- Smatram da sam kvalitetna osoba, jedini problem u mojim vezama je bio moj posao, tačnije ljubomora. Četiri dana si na putu, zašto te nema, šta radiš, sa kim si u sobi. Bilo je i proveravanja telefona, ali ne preterano, više ta pitanja - istakla je ona, pa otkrila da je razmatrala opciju da bude u vezi sa kolegom jer bi je on možda najbolje razumeo.

- Dosta sam razmišljala o tome, jer se najbolje se razumemo. Da li je u pitanju pevač ili klavijaturista, nebitno samo da je muzičar, mislim da bih se sa njima najbolje razumela.

Video: Vanja Mijatović je povukla nogu za udaju u Zvezdama Granda: Evo šta Aleksandra Bursać misli o tome

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA