Marija Šerifović spremna za nove rekorde: Nakon tri rasprodata koncerta, zakazala i četvrti

Nakon uspešnih koncerata u Banja Luci i Zagrebu, Marija Šerifović sprema se za niz koncertnih druženja sa beogradskom publikom 23,24 i 28.03 u „Belexpocentru

  • 0
Zvezde Granda, Marija Šerifović Foto: Nikola Tomić

Uopšte nije floskula da se regionalnoj muzičkoj zvezdi Mariji Šerifović smeše novi rekordi za koje je isključivo zaslužna samo ona!

Nakon uspešnih koncerata u Banja Luci i Zagrebu, Marija Šerifović sprema se za niz koncertnih druženja sa beogradskom publikom 23,24 i 28.03 u „Belexpocentru“. Ova tri datuma Marija je rasprodala u rekordnom roku! Za njenu„Drugu stranu ploče“ u nešto drugačijem ruhu opšta je pomama.

Zbog svega toga regionalna muzička zvezda objavila je da zbog velikog interesovanja od danas publika može da kupi karte za 4. koncert koji je zakazala za 29. mart .

-Ne mogu vam opisati koliko sam srećna! Ljudi moji ovo je nešto što me zaista čini srećnom i uvek podseti na to koliko uvažavam sve što radimo zajedno! Hvala vam. Dugo nisam pevala i spremite se za četiri noći odlične muzike - poručila je muzička zvezda.

Marija Šerifović svakodnevno uvežbava repertoar sa svojim bendom te i sa svojim timom marljivo vodi računa o svakom detalju, da bi predstojeći koncerti zaisti bili prava muzička bajka!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA