Tamara vozi ćerku (1) u krilu na vozačevom mestu, bez pojasa: Starleta sve snimila, pa se "pohvalila"

Tamara je na svom Instagram profilu podelila snimak na kom vozi automobil, a mnoge je šokirala činjenica da naslednica Tamara sedi kod nje u krilu

  • 12
Tamara Đurić Foto: Instagram/tamarastar89

Starleta Tamara Đurić neretko objavljuje snimke i fotografije svoje ćerke Tamare (1) na svom Instagram profilu, a poslednji u nizu izazvao je šok i negodovanje.

Naime, Tamara je na svom Instagram profilu podelila snimak na kom vozi automobil, a mnoge je šokirala činjenica da njena naslednica Tamara sedi kod nje u krilu.

Osim što je svoju jednogodišnju ćerku vozila van auto-sedišta, koje je zakonom propisano, Tamara nije čak ni sebe vezala sigurnosnim pojasem, kao ni ćerku Tamaru.

Tamara Đurić Prenskrin: Instagram/tamarastar89

Auto-sedište za dete obavezno, kazne za kršenje ogromne

Prema zakonu, u auto-sedištu mora da se vozi svako dete dok ne dostigne visinu od 135 centimetara, a za starije od četiri godine može da se koristi buster, ukoliko visina deteta omogućava bezbedno vezivanje pojasom automobila (da dijagonalni deo pojasa ne ide preko vrata) i ukoliko na mestu gde lice sedi postoji ugrađen naslon za glavu.

Kaznom zatvora od najmanje 15 dana ili novčanom kaznom od 100.000 do 120.000 dinara kazniće se vozač koji na mestu vozača ili na mestu koje nije predviđeno za sedenje, prevozi dete mlađe od 12 godina.

Video: Halteri i čipkasti veš, a grudi kipe iz brusa: Tamara Đurić snimila svaki delić svog zgodnog tela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA