≫ 

Kim Kardašijan: Pit već ima nekoliko tetovaža koje je posvetio meni

- Čini se kako veze slavnih u očima obožavatelja postaju "zvanične" tek kada se počnu deliti fotografije na društvenim mrežama - rekla je Kim.

  • 0

Rijaliti zvezda i starleta Kim Kardašijan (41) napokon je prekinula tišinu i odlučila da progovori o svojoj ljubavnoj vezi s komičarem Pitom Dejvidsonom (28).

Pre nekoliko dana, Kim je i potvrdila svoju vezu objavom na svom Instagram profilu, ali fanovi za ovu romansu znaju već mesecima.

Tokom intervjua u emisiji 'The Ellen DeGeneres Show' objasnila je kako se prvi puta povezala s Pitom u oktobru 2021. godine.

- Čini se kako veze slavnih u očima obožavatelja postaju "zvanične" tek kada se počnu deliti fotografije na društvenim mrežama - rekla je Kim.

Majka četvero dece rekla je voditeljki Ellen DeGeneres (64) kako još uvek razmišlja koliko često bi trebala objavljivati slike s novim dečkom.

- Imam baš dosta naših slatkih fotki i želim ih objaviti, ali se onda zaustavim i kažem si "ma nemoj, preteruješ" -  rekla je Kim.

- Ne znam što je "ispravno". Jer nisam izlazila s nekim novim otkad je Instagram postojao. Ne znam koja su pravila - nasmejano je dodala.

Kardašijan je takođe potvrdila kako dečko Pit ima već nekoliko tetovaža koje su posvećene njoj.

- Male su, ali jako slatke - kazala je.

Kim je otkrila i koja joj je najdraža tetovaža koju je Pit napravio u njeno ime.

- Ima jednu na kojoj piše 'Moja devojka je advokat', i ta mi se stvarno najviše sviđa - zaključila je Kim, koja je studirala upravo pravo te u budućnosti želi biti advokatica.

Video: Kažu da je dvojnica Kim Kardašijan, ali ima bolji gluteus od nje: I nije u pomoć zvala plastičara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA